Yeni geçilen iPhone 7'den Android'e dönülür mü?

Wexiar

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2019
Mesajlar
2.688
Makaleler
3
Çözümler
21
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Oppo A73 kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar. iPhone 7'ye geçiş yaptım. Evet arayüz vs. çok hızlı ama şarjı hiç hoşuma gitmedi. Çabucak bitiyor ve biraz yavaş doluyor. Telefonu çok etkin kullanmıyorum fakat Oppo şarj konusunda ve ekranda o kadar iyiydi ki buna tam olarak alışamadım. Sizce tekrar Android'e dönmeli miyim yoksa 7'ye alışır mıyım? IOS arayüz olarak çok hoşuma gidiyor. Geçmemdeki en büyük sebeplerden biri buydu fakat bataryayı bu kadar kötü beklemiyordum.
 
Pil sağlığınızı kontrol edin. Eğer kötüyse bataryayı değiştirebilirsiniz. Sorun bunla ilgili olabilir.
Pil sağlığı %100 hocam. Fakat yeni telefon alınca ilk günler bütün sınırlarını zorlarım işlemci şarj vs. ondan dolayı biraz mesafeli yaklaştım.
Güzel bir powerbank alıp iOS'la devam edin.
Teşekkürler cevap için hocam.
 
Şarjı hemen bittikten sonra telefonun bütün albenisi kaçıyor bence. Elde powerbank ile gezmeyi de pek sevmiyorum. Ben olsam android cihaza geri dönerdim.
 
Android'e geçmek yerine satıp üstüne koyup iPhone XR tavsiye ederim batarya kapasitesi de iyi. Böyle yapamazsanız da kaliteli bir powerbank tavsiye ederim Android'e geçmek yerine.
 
Selamlar. Oppo A73 kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar. iPhone 7'ye geçiş yaptım. Evet arayüz vs. çok hızlı ama şarjı hiç hoşuma gitmedi. Çabucak bitiyor ve biraz yavaş doluyor. Telefonu çok etkin kullanmıyorum fakat Oppo şarj konusunda ve ekranda o kadar iyiydi ki buna tam olarak alışamadım. Sizce tekrar Android'e dönmeli miyim yoksa 7'ye alışır mıyım? iOS arayüz olarak çok hoşuma gidiyor. Geçmemdeki en büyük sebeplerden biri buydu fakat bataryayı bu kadar kötü beklemiyordum.

iPhone telefonların ortak sorunu sarjın hemen çabuk bitmesi. Nasıl önlenebilir bilmiyorum ama pil sağlığı %75 civarı ise bataryayı değiştirin ve güçlü powerbank kullanın. iPhone 7'nin dönemi yavaş yavaş sona eriyor. Telefon değiştirme düşüncesinde iseniz yeni çıkmış Android telefonlar size fayda sağlayabilir.
 

Geri
Yukarı