Corsair RM850 için hangi akım korumalı priz alınmalı?

kennedyman

Femtopat
Katılım
22 Temmuz 2021
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese iyi forumlar.

Bir süredir elektrik kesintisi yaşıyorum, bilgisayar konusunda teknik bilgilere fazla sahip olmadığımdan internette yaptığım araştırmalar doğrultusunda akım korumalı priz alma kararı aldım. Walt değeridir bir sürü farklı terim var tam olarak anlayamıyorum.

Kısaca sahip olduğum bu PSU'ya önerebileceğiniz akım korumalı priz var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
 
Elektrik kesintilerinde sizi koruyacak şey, UPS'tir. Akım korumalı prizlerin, adlarının karşılığını gerçekte verebilmeleri mümkün değildir.
Anlıyorum, elektrik kesintisinden kastım elektrik gidince bilgisayarıma zarar vermemesini istemiyorum sadece. Bunun için gene mi UPS'ye ihtiyacım var?
 
Anlıyorum, elektrik kesintisinden kastım elektrik gidince bilgisayarıma zarar vermemesini istemiyorum sadece. Bunun için gene mi UPS'ye ihtiyacım var?
Tabii. Güç kesildiği an bilgisayarınızın bu durumdan etkilenmeyip size kapatmak için aralık yaratılsın istiyorsanız UPS almanız lazım.
 
Gerek yok. Alacağın prizden daha iyi koruma o PSU'nun içinde vardır zaten.
Şu an hangi bilgiye inanacağıma şaşırıyorum, aslında UPS ihtiyacım yok yani elektirik giderse daha fazla açık kalsın bilgisayar işlerimi halledeyim gibi bir derdim yok, sadece tek endişem içindeki parçalara zarar gelmesin bilgisayarın.
 
Akım korumalı prize ihtiyacın yok, UPS'i kast etmedim.

Düzgün bağlantılı ve özellikle toprak hattı düzgün çalışan bir priz olması önemli. Çoğu kişinin sorun yaşamasının nedeni, evlerindeki toprak hattının düzgün olmaması. Bunu kendim de yaşadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı