Oyun için KZ kulaklık önerisi

nikama

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
1.234
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 250TL bütçem var KZ'den hangi modeli önerirsiniz tabii daha iyi var diyorsanız o da olur ama mümkünse KZ olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 250TL bütçem var KZ'den hangi modeli önerirsiniz tabii daha iyi var diyorsanız o da olur ama mümkünse KZ olsun.

IMG_20220128_014456.jpg


Ben kendim kullanıyorum ve ses kalitesini fazlasıyla beğeniyorum.
 
Ben oyunlarda da kullandım epey bu kulaklığı ve oyun deneyimi de başarılı bana göre. Çift sürücülü, basslar Deep bass, netlik harika sesler detaylı. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsin bu kulaklığın illa KZ istersen. Daha güzel KZ modelleri var ama pahalıdır o modeller. Ek olarak belirteyim KZ ZS3 ve KZ ZST de kullandım bu iki modeli bence alma sakın öneren olursa. KZ ZSN de bakabilirsin KZ ES4'e yakın bir performans sergiliyormuş.
 
Ben oyunlarda da kullandım epey bu kulaklığı ve oyun deneyimi de başarılı bana göre. Çift sürücülü, basslar Deep bass, netlik harika sesler detaylı. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsin bu kulaklığın illa KZ istersen. Daha güzel KZ modelleri var ama pahalıdır o modeller.

Öncelikle çok teşekkür ederim normalde zst X alacaktım muzik dinlemek icin ama maalesef şu anki kulaklığım bozuldu ve oyuncu kulaklıkları aşırı pahalı. bu modelde bassların Deep olması dikkatimi çekti örneğin zst X te bayağı bir öne geliyor basslar CS de falan taradımmı kafa zonklatıyor.
 
Rica ederim. Zst yi hiç beğenmemiştim beynimi tırmalıyordu bazı tonlamalarda ses cırtlıyordu adeta ama sendeki zst X i bilmiyorum kullanma şansım olmadı. Basslar Deep bass kesinlikle ve patlamıyor. Patlamadığı için mid ve high seslere karışmıyor. CS:GO'yu pek oynamam Single Player oyunlarda hiç rahatsız olmadım KZ ES4 oyun oynarken. KZ'lerde şöyle bir problem olabiliyor özellikle çift ve üzeri sürücülü modellerde; seslerin çok keskin ve net olmasını sağlayan armatör sürücülerin sesi parlak gelebiliyor bazı insanlara. Mesela bana parlak gelir KZ ES4 ve bazı kulaklıkların sesi o nedenle yüksek sesle dinleyemem öyle modellerde. Aslında bu fiyat bandında kulak üstü bulursan daha mı mantıklı olur bilemiyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı