Son zamanlarda artan sağlık çalışanlarına şiddet hakkında ne düşünüyorsunuz?

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.515
Makaleler
2
Çözümler
2
Selamünaleyküm hayırlı günler hocalarım. Özellikle korona sonrası sağlık çalışanlarına şiddet epey bir artmış durumda, dün yine bir haber gördüm hemşirelere saldırmış senin gibiler dayağı hak ediyor demiş. Bence devlet sağlık çalışanlarını koruyacak kesin bir yasa çıkartmalı.
 
Sağlık çalışanlarını koruyan yasalar zaten var. Sadece sağlık çalışanlarını değil herkesi koruyan bir yasa daha doğrusu. Ancak cahillik seviyesinin yüksek olmasından ötürü maalesef engellenemiyor. Tek yapılması gereken güvenliğin arttırılması. En kötü tüm sağlık çalışanlarına biber gazı kullanım izni verebilirler, dağıtabilirler. Hastanede biber gazı kullanılabileceğini sanmıyorum. Sadece örnek verdim. Cahiliye bitmediği sürece bu olaylar da bitmeyecektir.
 
Gerçekten, bazen Turko'ları anlayamıyorum. Hemşirelere saldırıp "dayağı hak ettiğini" söyleyecek kadar nasıl gerizekalı olabilir bi' insan? N'oldu bizim millete ya...

Türk milleti zekidir Atam, ama "Türk milleti" zeki değil. Dediğimi anlayanlara saygım sonsuz.
 
Buna çok güzel bir meme yaptım da. Hapse girerim diye korktum o yüzden atamıyorum maalesef :/
Kusura bakmayın hocam ama bu şekilde devam ederse 40 sene daha düzelmez bu şiddet olayları.
İnsana şiddet konusunda ciddi bir eğitim şart yedisinden yetmişine kadar.
 
Gerçekten, bazen Turko'ları anlayamıyorum. Hemşirelere saldırıp "dayağı hak ettiğini" söyleyecek kadar nasıl geri zekalı olabilir bi' insan? N'oldu bizim millete ya...

Türk milleti zekidir atam, ama "Türk milleti" zeki değil. Dediğimi anlayanlara saygım sonsuz.

Son zamanlarda insanlar çok öfkeli olmaya başladı dokunsan patlayacak.
 
Son zamanlarda insanlar çok öfkeli olmaya başladı dokunsan patlayacak.

Doğru, ama bu insanlara hemşire dövme hakkını vermiyor. Öfke bir tehdit unsuru değildir, güç hiç değildir. Ben de öfkeli olabiliyorum herkes gibi ama gidip de bir sağlık çalışanına salakça saldırmıyorum, saldırmam da.

Turko'ların akıllanması lazım.
 

Geri
Yukarı