Öneri ! Kullanıcı İncelemeleri Bölümü

  • Konuyu başlatan IQRI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 784
I

IQRI

Ziyaretçi
Kullanıcı İncelemeleri bölümü konforlu kullanım için Alt başlıklara ayrılsın Örneğin ;

a) Oyun incelemeleri
b) Masaüstü Performans incelemeleri
c) Bilgisayar donanım incelemeleri
d) Ekran kartı İncelemeleri
e) Ses Sistemi Kulaklık Mikrofon Webcam ..vs İncelemeleri
f) Notebook Performans incelemeleri
g) Kişisel Video inceleme

Kabaca aklıma bu tip başlıklar geldi, ayrıldıktan sonra Forumdaki tüm incelemeler ait olduğu bölümlere aktarılsın.
Özellikle oyun incelemeleri çok fazla sayıda.

Moderatör ve Yönetici Robotları konu kilitleme yada onun bunun takibi peşinde basit işlerle uğraşacaklarına biraz kafa patlatsınlar bi işe yarasınlar! Engin bakış açıları doğruyu yanlışı ayırt etme yeteneklerini kişiler üzerinde degilde birazda asıl sorumlu oldukları Forum üzerinde kullansınlar!
 
Böyle bir şeye şimdilik gerek olmadığını düşünüyorum. Bölüme girdiğinizde zaten yakın zamanda açılmış başlıklara rahatça erişilebiliyor. Böyle bir şeye gereksinim duyulması için öncelikle o bölümde günde onlarca konu açılmalı. Öyle anlamı olur bu kadar bölümlendirmenin.
 
Bölüm açacağız da ne olacak? Söyleyeyim hocam: insanımız ilgili bölüme değil ilk konu altına yazacak incelemesini. Şu an forum o boyuta gelmedi. İleride alt bölümler açılacak. Ya da Egemen ya da son_goku OK derse kendisi açsın.
 
Ben yine baştan belirteyimde çünki bin türlü insan var en önemlisi malesef hep yanlı düşünüş ve söyleyişteler, oradaki robotlar filan dememin sebebi birazda kışkırtmaktı amaç Foruma katkıda bulunmak. Ben konfor meraklısı, şimdiyi değil ileriyi düşünen titiz biriyim o yüzden 'şimdi ihtiyaç yok, o boyuta gelmedi, günlerce konu açılmıyormuş yok Googleden geliyorlarmışta'... falan fıstık gibi cevaplar benim gibi birine zırvadan başka birşey değil. Şimdi bazıları diycek 'yaa sen niye öyle konuşuyorsun saygı göstermiyorsun' yok öyle ucuz muhalefet amaçsızca ona buna laf yetiştirmek, fikrin net objektif olmak zorundadır ben herkesin mizah yada akıl seviyesine göre cevap yazmak, anlatmaya uğraşmak zorunda değilim o yüzden birazda Yönetici tayfasının eğilip bükülmesi lazım aklının almadığı fikrinin yetmediği yerde ''Konu Kilit'' dememeli çözüm için fikir yürütmek zorunda birde bu havayı tüm kullanıcılara hissettirmeli yoksa herkes istediği yorumu fütursuzca yapar hale gelir. O vizyon yoksa beni bağlamaz çünki ben ancak işaret edebilirim, yapabileceklerim kısıtlıdır ki öylede olmak zorunda.

Benim gibi sıradan birinin forum için yapabilecekleri Yöneticilerin bakış açılarıyla doğru orantılı yön bulur. Ayrıca yöneticilerin tavırları Forum genel muhabbeti, havası içinde önemlidir. Yine aynı hataya düşüp ''yaa daha var o günlere, e bizimde imkanımız bu kadar, karşımıza alıpta ders mi verelim, düşüncemi aşılayalım, burda böyle işine gelirse!'' diyerek yönünüzü saptırmayın çünki işin ticari boyutunuda düşünmek zorundasınız. Tıpkı Türkçe yazim konusunda hassasiyet gibi; bayagi bayagi düzgün yazmayı öğrendim ben bu forumdan :) açtığım konulara aldığım cevaplar sorunlarımın çözülmesi kadar benim için kıymetli birşey bu.

Unutmayalım burası geyik muhabbeti wemcamli sohbet odasi gibi zihin köreltmek için değil aksine açılan her konu, alanı ne olursa olsun (Teknoloji,Bilim,Dini,Siyasi,Kültürel...börtü böcek vs.) zihinlere katkıda bulunmak, çerçeveyi arttırmak içindir. İşi stadyum havasina çeviriyor karışıyor ise o benim değil Yönetimin derdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı