Ekmek almaya giden çocuğu sokak köpeği ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devletin böyle bir yaşam alanı yapması halkın vergileriyle olur, o kadar para vermeyi sorun etmiyorsan tamam sen para bağışla yaptır.

Devlet sarayı 1 hafta kapalı tutsa ülkedeki bütün hayvanlara yapar vergiye gerek yok ha yapılacak vergi mi lazım veririm seve seve.
İnsan özgürlüğümü kısıtlayıp bana zarar verirse hukuki yollara başvururum, veya kendisiyle doğrudan kavga ederim. Bu yöntemlerin ikisi de köpeklere karşı işe yaramaz. Köpek insan gibi düşünen bir canlı değildir. Köpek sıkıntı çıkarıyorsa dava açılmaz, ortadan kaldırılır veya insanlara zarar veremeyeceği bir yere götürür.

Köpek sıkıntı çıkarıyorsa veterinere götürülür bakılır sevilir beslenir bir daha sıkıntı çıkarmaz.
 
Devlet sarayı 1 hafta kapalı tutsa ülkedeki bütün hayvanlara yapar vergiye gerek yok ha yapılacak vergi mi lazım veririm seve seve.
Senin gibi insanlar herşeyi siyasi olarak gördüğü için sokak hayvanlarını da siyasi amaç olarak kullanıyor. İnan siyasi partiler falan umurumda değil, sarayın gereğinden fazla kullanılan elektriğinin de konuyla zerre kadar alakası yok. O köpekler sarayda yaşayanlara saldırmıyor zaten, gecekonduda yaşayan gariban çocuklara saldırıyor. İki dakika beyninizi kullanın da düşünün, insanların kötü varlıklar olması vb. tarzı kalıplaşmış söylemlerinizle yüzü parçalanan 12 yaşında çocuğun ne alakası var? İnsanlığın günahları adına kurban mı edildi o çocuk yani siz bu konuyu böyle mi görüyorsunuz?
 
Kimse köpeklere nefret kusmasın burada. Bunun tek sorumlusu önlem almayan yetkililerdir. Eğer sen düzgün bir barınak ortamı yaratmayıp kısırlaştırma sağlamaz isen ne olacak? Köpeklerin prezervatif takmasını mı bekliyorsun? Veya köpeklerin kendi kendini eğitmesini mi bekliyorsun? Hayvanların çoğu içgüdülerini dinler. Sokağa gelen o köpeği de ilk kez görüyormuş. Kim bilir nereden atıldı veya kim bilir neler yaşandı. Bu durum hem hayvanlar için hem de insanlar için tehlikeli bir hal alıyor. Eğer yetkililer bu durumu bildiği halde ilgilenmiyorsa dalganızı burada duyar kasanlarla değil o yetkililer ile geçin. Ben şahsen sokak köpeklerinin azaltılması ile ilgili çalışma yapılmasını destekliyorum ama dışkıların içindeki hava alınmayacak barınaklarda kalacaklarsa hiçbir şeyi destekleyemem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı