Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri Hakkında

Son Osmanlı

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2013
Mesajlar
61
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
[h=2]Tavsiye Edilen[/h]
  • İşletim Sistemi: Windows 8 64-Bit
  • İşlemci: 6 çekirdekli AMD işlemci veya 4 çekirdekli Intel işlemci
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 veya NVIDIA GeForce GT 660
  • Ekran Kartı Belleği: 3 GB
  • Boş Alan: 30 GB
Evet arkadaşlar yukarıda gördüğünüz BF4'ün Önerilen sistem gereksinimi. Şimdi yeni konsollarla birlikte oyunlar bf4 gibi sistem isterseler yandık. Benim bir donanım sitesinde izlediğim video da artık yeni nesille birlikte ekran kartların performansının yanı sıra belleklerininde önemli olacağını söylüyorlar. (Recep abiyi duyar gibiyim şişirilmiş bellekler,bakkal ekran kartları) Mesala burda ekran kartı belleğini üç öneriyor. Benim şöyle bir fikrim var GTX 770 4 GB ve 16 GB RAM li sistem toplasam fantezi mi olur yoksa geleceğe yatırım mı?
 
Bellek pek önemli değil.

Zaten şu an bütün kartların üzerinde en az 2 GB bellek geliyor ve kartın güçlü olsun yeterli. Zaten çoğu kişi 1920x1080 çözünürlükte oynayacak ve 2 GB fazlasıyla yeterli.
 
Ekran kartı modeli gereksinimi doğru olabilir, ancak ekran kartı belleği gereksinimi bence yalan.

3 GB ekran kartı belleği, bizzat DICE tarafından belirtildi.

400453386212.png
 
Ekran kartı bellegi 3gb istediği gözüküyor. Yukarı da hd 7870 gtx 660 ekran kartlarının adı yazıyor. Bu kartların 3gb bellegi zaten yok. Adamlar ne içmiş onu anlamadım. Acaba amd(CF) nvidia(SL) mı yapmak gerekiyor ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı