- Katılım
- 22 Aralık 2015
- Mesajlar
- 2.341
- Çözümler
- 2
Hard roleplay sunucusu tavsiyeniz var mı?
19'dan uzun süredir habersizdim, bir göz atayım dedim ve gerçekten de ölmüş sunucu. 19 zaten geçen sene bu zamanlar bitmeye başlamıştı.Nineteen faction RP, sunucunun hayalet gibi olması ayrı bir konu zaten. Oyuncuları kendi oluşumları hariç kimseyle rol yapmaya iyi bir yaklaşım yapmıyorlar, yönetim ekibi desen ayrı bir gülünç. İlk açıldığı zamanlar oynuyordum, fazlasıyla bozdular.
Rina için çok yorum yapmama gerek yok, oynanır ama medium RP bile değil artık.
Goat oynamayı lv mapindeyken seviyordum, ls bölgesine geçtikler zaman diğer sunuculardan pek farkları kalmadı. Onları ayıran özellik zaten lv olmasıydı. Uzun süredir takip etmiyorum, ne oyuncu sayısı ne de sistemlerinden haberdar değilim. Hala belirli bir kitlesi varsa yönetim ve rol seviyesi konusunda oynanabilecek sunucu.
Bunlardan ötürü vice için yorum yapmam gerekirse bir dönem MTA videoları çeken insanlara sunucu reklamı yaptırdılar, o dönemler fazlasıyla ön yargım vardı. Birkaç kez ortamını deneme görme şansım bulundu, birkaç yönetim üyesi ve oyuncular hariç kötü yaklaşmamı gerektiren bir şey yok. Goat ve vice şu an piyasa içinde oynanabilecek tek iki sunucu.
19'dan uzun süredir habersizdim, bir göz atayım dedim ve gerçekten de ölmüş sunucu. 19 zaten geçen sene bu zamanlar bitmeye başlamıştı.
DM için olduğunu düşünüyorum, ki öyledir de.Haklısın 19 uzun süredir böyle. Hala neden oynadıklarını çözemediğim bir kitlesi var sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.