Devintart güvenilir mi?

tomruk

Centipat
Katılım
20 Ocak 2022
Mesajlar
97
Çözümler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar devintart Site'den Mac cursors indirmeyi düşünüyorum. Güvenilir mi diye size soracağım ve Kullanan varsa güvenli bir site mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DeviantART'tan bahsediyorsanız,hayır şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım fakat site adminleri değil kullanıcılar yüklediği için virustotalden bir geçirmenizi tavsiye ederim.
 
DeviantArt genel olarak güvenlidir fakat herkes dosya yükleyebildiğinden dolayı tüm şeylere güvenmemek lazım. Size önerim; kullanıcıların sıkça indirdiği şeyler indirmenizdir. DeviantArt genel olarak güvenli olsada tüm dosyaları güvenli denilmez, hatta eskiden saçma bir mouse imleci indirmiştim, sonra mouse imlecim saçma sapan hareketler yapmaya başladı vs. Yani bilindik şeyler indirin. Zararlı dosya olup olmadığınıda kontrol edin.
Not: VirusTotal sadece dosyanın virus olup olmadığını gösteriyor. "Winitor" adlı bir yazılım var, yükledikten sonra içinde istediğiniz dosyayı atıyorsunuz ve yazılım size virüs'ten trojan olup olmadığına kadar çoğu şeyi söylüyor, içinde virustotal sonuçlarıda mevcut, tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı