Epic Games Launcher oyun dosya yolunu doğrulamıyor

ForeverShadowTR

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2015
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games üzerinden Ghost Recon Breakpoint adlı oyuna sahibim ayrıca oyun yüklü. Ancak oyunu açmaya çalıştığımda çalışıyor yazdıktan 5 saniye sonra tekrardan başlat seçeneği çıkıyor. Ubisoft Connect tarafından açmaya çalıştığımda ise oyunun kurulu olduğu dizini gösteriyorum ve oyunu tekrardan yüklememi istiyor. Daha sonra Epic Games üzerinden tekrardan denedim ve bu sefer de Epic Games oyunu kurulu değilmiş gibi gösterip yükle butonu gösterdi. Acaba silinmiş midir diye oyunun kurulu olduğu dizine gittim ve bütün dosyaları duruyordu. Acayip kötü bir Launcher var bir de bu sorun çıktı başıma. Driverlar güncel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games üzerinden tekrardan denedim ve bu sefer de Epic Games oyunu kurulu değilmiş gibi gösterip yükle butonu gösterdi.
Epic ile alakası yok. Ubi Connect'te bile yüklü görünmüyor diyorsun? Ubi'ye oyunun yüklü olduğu klasörü değil de, .exe dosyasının bulunduğu alt klasörü göstermeyi dene.
 
Hocam bunu soracağını tahmin ettim. Bende ondan şüphelenmiştim. 65 GB olarak gözüküyordu.
Acaba dosyalarda cidden eksiklik olabilir mi? Çünkü Ultimate Edition bulunuyor bende. Daha yüksek olması gerekliydi diye hatırlıyorum ben ama emin değilim.
 
1653136601145.png

Ubisoft'a kalırsa oyun 41.7 gb civarı falan olmalıymış. 65 gb biraz fazla gibi sanki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı