Sıfır 12 Gb Ps3 Gta V Açar Mı ?

ssxblades

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2013
Mesajlar
6
Yer
Pendik/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar ben 12 GB PS3 satın aldım. Henüz harddisk boş ve GTA 5 satın aldım. Oyunun harddiskte 8 GB yer kapladığını öğrendim. Sizce kaldırır mı ? Önerilerinize açığım. :cool:
 
Açar dostum açar ona göre ayarlamışlardır. Dünyada kaç bin kişi vardır 12 GB PS3 olan onlar GTA 5 oynayamayacaklar mı? :)
 
Rica ederim, bekliyoruz haberlerini ve ekran görüntülerini :) Çalıştığı tüm foruma göster bizde o bahane ile biraz GTA 5 oyun içi görüntüsü görmüş oluruz ;) Ben bile heyecan yaptım sanki oyun bana gelecek :D
Tabii ki de bol bol fotoğraf koyacağım spoiler vermemeye çalışarak elbet :cool:

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar oyun elime ulaştı ve ualıştı ama eğer 12Gb Ps3 ile Gta V oynamak istiyorsanız ve harddisk doluysa fedakarlık yapıp oyunları silmeniz gerekmekte. Ya da harici harddisk kullanabilirsiniz. Oyun 8.2Gb'lık bir kısmı işgal etti ama buna değdi. En kısa sürede oyun içi görüntüleri konuda paylaşacağım. Herkese teşekkür ederim :cool::matrix:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı