Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sen ve diğer moderatörler de insanları tahrik edercesine konuşup
Benim isim gucum yok, o kadar uye arasindan sizi bulup gicik kapip tahrik edecem, aynen.

Denetim yaparken uye adlarina bile bakmiyorum hak gecmesin diye. Ancak sizin gibi kargasa cikarmaya meyilli uyeler yuzunden bakmak zorunda oldugumu anladim.

gereken cevabı aldığınızda kuralların arkasına sığınmayı bırakırsınız umarım.
Kurallari biz koymadik, ne yaziyorsa onu uyguluyoruz.
Kurallara aykiri davranmissak bizi de sikayet edebilirsiniz.
Kurallarla ilgili sorunlarinizin muhatabi yonetimdir.


Neyse iyi akşamlar dilerim efenim.
Su gune kadar kimseye karsi uslubumu bozmadim, bozana karsi da bozmam burada. Iyi geceler.
 
Konuyla alakasız mesajlara göz yuman, işine gelmeyen mesajları gereksiz mesaj diye uyarı atan; "jfosjdod neğ saçmao ıdjdodn konfud7 böylekrockd" gibi mesajından ceza almayanlar ama da-de ki vb. ekleri doğru yazmadı diye 1 saat ceza yiyenler, gereksiz konuların dakikalar içinde onaylanması ama kritik konuların saatlerce beklemesi...
Kimileri çok çok saygıdeğer, kimilerinin yöntemini uygun bulmuyorum.
 
Bence hepsi elinden gelenin en iyisini yapıyor, ben memnunum. Haksız ceza aldığınızı düşündüğünüz olaylar olmuştur (benim de oldu) ama tek hatasında bir moderatörü silmek mantıklı değil. Bu konu biraz nefret kusma konusu gibi olmuş, moderatörlere fazla yüklenilmemesi taraftarıyım.
 
Kendileri iyidir, hoştur, severiz. Konuyu okumadan başlıkları kafalarına göre değişmezlerse daha da seveceğiz ama olur o kadarcık kusur.
 
Şahsen hiçbirini tanımıyorum. Kim ne kadar zamandır yetkili kimler yakın zamanda kadroya girdi bilmiyorum takip etmiyorum. Ya da neye göre moderatör seçiliyor onu da bilmiyorum ama forumda bulunduğum 2,5 yıllık süreç içerisinde olumlu düşünmeme neden olacak herhangi bir şey de görmedim. Doğrudan belki moderatörleri suçlamak da doğru olmaz her şey için onlar sonuçta sanırım forum kurallarını uyguluyorlar. Fakat her şeye rağmen verilen gereksiz cezaların haddi hesabı yok. Bazen o kadar keyfi durumlar için ceza aldım ki çoğunda veren moderatörün inisiyatifinde verilen şeylerdi bunlar. Diğer taraftan Technopat'ın Türkçe kurallarına bu kadar takıntılı olmasını hiçbir zaman sevmedim. Tek iyi şey ilk kaydolduğum dönemlere kıyasla biraz daha yumuşadı bu konuda verilen cezalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle arkadaşlar, moderatorlerimizin gorevleri hakikaten zor. Kendi zamanlarını buraya ayırıyorlar en basitinden. Bazı arkadaşlar moderatorlerin de hata yaptığını one suruyor. Ara sıra gozden kaçan hatalar olabilir, her şeyde de kasıt aramamak gerekli.

Kurallar da ilk senelerde çok daha katıymış diyorlar. Şu anki halini seviyorum, ozellikle kategorilerin doğru şekilde artmasıyla birlikte kimin nereye gireceği kolaylaştı.
 
Çoğu zaman art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama şimdiki kadrodan çok memnun olduğumu söyleyemem.

Her şeyin çizelgeye göre yapılmaması lazım, bazı zamanlarda üyeye göre inisiyatif alınması gerekiyor. Moderatörler bu inisiyatifi iyi yönde kullanırken daha rahatlar ama daha ağır cezalar alması gereken üyelere karşı aynı inisiyatif oranını gösteremiyorlar. Adalet herkesi aynı kefeye koyup herkese aynı muameleyi yapmak demek değil.

Bir üye var, hayatında doğru düzgün bir iş yapması ya da projelerde bulunmasını geçtim henüz eğitimini bile tamamlamamış. Mekanikle ilgili bir şey sorsan küfrediyorsun zanneder, tam aklı yok fikri var denilecek türden ve kendisinin ne olduğunu bile algılayacak kapasitesi yok. Bilgisi olmadığı bir konuda sözde tartışırken etmediği laf kalmıyor, verilen ceza 1 saat... Karşısındaki kişi de haklı olarak sinirlenip misliyle karşılık veriyor, cezası 1 hafta. Misliyle karşılık verenin 1 haftalık cezasına hiç lafım yok, küfrün cezası ağır olur ama karşıdaki ot beyinlinin provokasyonunun, hakaretlerinin ve yanlış bilgilendirmelerinin toplamının 1 saatlik cezayla ödüllendirilmesine fena ayar oluyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı