Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başvuruyu onlar yapıyor. Yöneticiler kabul ederlerse geliyorlar. Yani başvuruyu yaparken zorunlu oluyorlar.
Dostum başvuruyu yapma sebebleri gönüllülük esasından dolayı bir tür fedakârlık değil de nedir? Hiç de görev alma gibi bir zorunluluk yokken biraz sıkıntılı olan bu iş niye yapılır ki? Zaten artık taşıyamazsa o zaman da bırakır. Beğenmediğiniz moderatörler illa ki olabilir ama genel olarak takdir edilmeyi hak ettiklerini düşünmek niye sizi rahatsız ediyor?
 
Bunu gerçekten soracağım merak ediyorum, masaüstü bilgisayarlar kategorisi ile ilgilenen kullanıcılar moderatör olmayacaktı bildiğim kadarı ile Recep Baltaş söylemişti. Son zamanlarda moderatörlerin en fazla mesajı bu kategoride ama, bilmediğim değişmiş başka bir şey mi var? Bir gün benim gibiler de moderatör olabilir mi demek bu yoksa maksimum sosyal tayfı mı?

Bunu gören herhangi bir moderatör cevaplarsa sevinirim, yönetici de olur :p
 
Bir durumdan ötürü inatla siliyorlardı yazdıklarımı. Sinirlenip 2-3 tane konu açmaya çalıştım hepsini onaylamadan gizlice sildiler. Hakkını aramak mümkün değil o yüzden. Ekran resimleri falan vardı olayla ilgili ama hepsi silindi sanırım bende unuttum.
 
Modlar yüzünden forumdan soğudum artık bilsem bile yardım etmiyorum. 2K mesajı olan adam bile mod olur oldu. Eskiden profil duvarım açıktı, orada bazı savunmalar falan yapardım. Kuduranlar dahi çıkardı inanır mısın bilmem ama 10 kişi gördüyse 2-3 kişisi kudurmuştan beterdi. Gelip işte haha emojisi atmalar, kendi duvarlarına kendisi sanki ben görmeyecekmişim gibi bana laf çarpıtmalar falan..

Şu evrende belki hiç birimiz görmeyeceğiz yüzümüzü, sesimizi vs. Ama o halde bile gene de üstünlük kurmaya çok çalışıyorlar ya yazık. Reel alemde bir şey olamayan insanlar burada kabadayı kesiliyor.

Artık forumu 3/2 oranda kendi konularımı açmak için kullanıyorum.
 
senin milleti teşekkür ettirmek zorunda bırakman hoş bir davranış değil
Zaten aslında ben zorunda bırakmıyorum, sizin belki de henüz göremediğiniz ama insanların varlığından haberdar olmaları gereken bazı basit ahlâki normların bunu gerektiriyor olduğunu sadece hatırlatıyorum desem daha iyi olur. Eğer bunları kabûl edemiyorsanız şimdilik yapacak birşey yok. Saygılar, iyi geceler.
 
Konu başlıklarında ara sıra hata görüyorum, bu normal bir şey.. Yoğunluk vs...
Hepsinden memnunum..



1_org.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı