İtemsatış'ta ilan satılmadan satış yapıldığı için 650 TL dolandırılmak

Adam belki parayı verecekti ama baktı gördü karşısındaki kişi biraz saf kalpli hemen fırsattan istifade etmiş gibi görünüyor :)
 
Desteğin neresini savunuyorsunuz sitenin yapacağı bir şey yok zaten biliyorum. Onlardan sadece adamı banlamalarını ve uyarmalarını istedim fakat banladılar 2 dk sonra adamın banı açılmış tekrardan benimle dalga geçiyor. Bu mu yani anladım suç bende tamam 10 kişinin demesine gerek yok ama adamlar dolandıran birini mantıken banlaması gerekmiyor mu?

Ne diyor çocuk
 
Hahahahahaha yanlış anlamışsın reis. Hani "çocugun banı açılıyor sonra gelip benimle dalga geçiyor" dedin ya çocuk ne diyor diyorum.

Ya kanka kusura bakma o kadar çok negatif yorum geldiki artık bir şey anlamıyorum herhangi bir şey yapabilir miyim diye sormak için açtım önüne gelen suçu falan bana attığı için KB.
 
Arkadaşlar, Roblox adlı oyunda İtemsatış üzerinden item vs. satıyorum. Bir arkadaşa 200 TL kadar item sattım ve güvendim bayağı öbür gün benden 650 TL kadar kılıc siparişi verdi, ben de güvendiğim için o ilanı satın almadan 650 TL'lik kılıcları teslim ettim fakat ondan sonra kendisi para yatıracağım bekle vs. diyerek oyalamaya başladı, en sonda şikayet edeceğim vs. yazdım görüldü attı ve bir şey yazmadı. İtemsatış'ın berbat desteğine yazdım fakat kendilerine sorumluluğun bana ait olduğunu söylediler. Ne yapabilirim? Tüm emeğim gitti :(

Destekle alakası yok, tanımadığınız birisine nasıl güveniyorsunuz 1 kere güvenli şekilde aldı diye nasıl güvenebiliyorsunuz?
 
Destekle alakası yok, tanımadığınız birisine nasıl güveniyorsunuz 1 kere güvenli şekilde aldı diye nasıl güvenebiliyorsunuz?

Bunu 20 kere cevapladım hadi 21. olsun amacım desteği kötülemek değil her şeyde yardımcı oluyorlar zaten berbat kastettiğim adamlar banlıyor tekrar açıyor bu şahıs benimle alay ediyor uzatmaya gerek yok zaten.
 
İtemsatış üzerinde 290liram var, bunu nakite çevirmek istiyorum. Hani nasıl yapabiliriz güven muhabbetini ama böyle bir şey yapma şansımız var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı