Satıştan kaldırılan Remastered veya remake yapılan oyunlar nasıl oynanır?

Forziett

Decapat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
52
Çözümler
1
Zamanında başarılı olmuş oyunların daha fazla ekmeğini yemek için remake veya remastered versiyonları çıkıyor. Buna lafım yok fakat remake veya remastered yapılmamış versiyonlarını satıştan kaldırmaları çok canımı sıkıyor. Remake ve remasteredlara ne sistemim ne de param yetiyor. Crack de indirmek istemiyorum. Benim sorum ise gamesatiş gibi güvenilir, steam için eski versiyonları satın alabileceğim bir site veya uygulama ya da başka bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyun için bulunamayabilir, hangi oyunu aradığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Eğer yoksa kırılmış oyunlardan başka çareniz yok, ki bir oyun satıştan kalktıysa o oyundan kar/kazanç beklentisi de yoktur. Zaten bu tür bir durumda da korsan ifadesinin kullanılması için bir neden kalmıyor.
 
GTA Trilogy'nin orjinalini istiyorsan Rockstar'ın kendi sitesinde var. Onun dışında steamden kaldırılan başka oyun bilmiyorum. (Trilogy'nin orjinali de çok pahalı ona göre.)
 
GTA Trilogy'nin orijinalini istiyorsan Rockstar'ın kendi sitesinde var. Onun dışında Steam'den kaldırılan başka oyun bilmiyorum. (trilogy'nin orijinali de çok pahalı ona göre.)

O parayı hak etmeyen bir trilogy. 530TL nedir ya?
Zamanında başarılı olmuş oyunların daha fazla ekmeğini yemek için remake veya Remastered versiyonları çıkıyor. Buna lafım yok fakat remake veya Remastered yapılmamış versiyonlarını satıştan kaldırmaları çok canımı sıkıyor. Remake ve Remastered'lara ne sistemim ne de param yetiyor. Crack de indirmek istemiyorum. Benim sorum ise GameSatış gibi güvenilir, Steam için eski versiyonları satın alabileceğim bir site veya uygulama ya da başka bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bu siteden bakabilirsiniz. Fiyatlar çok pahalı oluyor genel de.

 
O parayı hak etmeyen bir trilogy. 530TL nedir ya?

Bu siteden bakabilirsiniz. Fiyatlar çok pahalı oluyor genel de.


Bence de hak etmiyor, ama orjinalinden daha iyi dedirtecek 1 güzel özellik eklemişler. Trilogy de ölünce otomatik "görevi başlamak ister misin" diye seçenek sunuyor. Normal GTA San Andreas de yoktu. Ben bugün San Andreas'ın orijinalini oynasam muhtemelen 10. görevde kafayı yiyip bırakırdım. Sürekli aynı yolu 1 hata yüzünden ya da oyun hatası yüzünden çekmek çok can sıkıcı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı