Türkiye'de her şeyin pahalı olması

10 yıl önce 5 TL ile 1 Magnum, 1 içecek, 1 gofret, geri kalanı ile ayran ve şeker bile alabiliyordum, şimdi ise 5 TL Magnuma bile yetmiyor. Herhangi bir siyasi partiyi savunmuyorum.
 
Nereden biliyon binip binmediği mi?
Yoksa beni mi takip ediyorsun? :D
şaka bir yana o trafik sıkışıklığının sebebi sürücülerin hatalı davranışlarından dolayı.
Örneğin adam otobana girmeyecek ama son onda direksiyon kırıp otoban girişine girmeye çalışıyor. Yani arkadaki araçlar kuyruk oluşturup trafik sıkışıklığına sebep oluyor. İnsanlar alternatif olarak toplu taşımaya yığılıyor. Ve oradada insanların hatası çok. Örneğin adamın birisi metroda öyle bir yayıldı ki iki kişilik yer kaplıyor. Ya da o ekrem imamoğlu'nun israf(!) diye sattığı metrobüsleride hesaba katarsak gayet normal.

Mall of İstanbul trafiği sürücü hatası değil. Nüfusa göre yol çok az inanılmaz kalabalık var zaten çok trafik olan yola kocaman avym yapılmış. Akıl var mantık var bu trafik 1 senede olmadı doğduğumdan beri istanbuldayım her yer böyle. 2005'da araba geçmeyen bahçeşehir tem yolu son 6,7 yıldır sabah 7'de kitleniyor 4 şeritli yol. Biraz araştır esenleri esenyurt, avcıları kim bu hale getirdi diye. Hem neden ekrem imamoğlu metrobüs satsın bozuk metrobüsler kimin zamanında alınmış bir bak. Sanki ekrem imamoğlu öncesi metrobüsler hiç kalablık değilmiş ığdırdan gel bir gün görürüsün sen oradan derdi anladın ben anlayamadım.
 
Ben teknolojinin aşırı pahalı olmasına sinir oluyordum, teknoloji aşığı bir insanım sonuçta. Şimdi yiyecek de pahalı, durum daha kötü. Umarım bu devran hep böyle gitmez.
Kötü diyip burun kıvırdığımız sebzelere ne demeli peki? Meyve sebze de lüks oluyor yavaştan.
 
Çözüm belli. İlk akla gelen şey. O değişirse her şey yerli yerinde olur.
 

Geri
Yukarı