2070 alternatifi kartı önerisi

Hutame7

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2017
Mesajlar
69
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mining adına öğrenmek için birkaç gün sonra 6500₺'ye RTX 2070 alacağım arkadaşımdan. Bu fiyata kazım gücü olarak alternatif daha iyi bir kart bulabilir miyim?
 
O bütçede hayır. Mining için bu saatten sonra kart alınmasını mantıklı bulmuyorum ancak kartın fiyatı fazlasıyla iyiymiş, kaçırmayın derim.
 
Elektrik çıkmadan günlük 13-14 TL falan kazandırıyor 2070. Yani gelirler pek iyi değil. Ama dediğim gibi o fiyattan bulduysanız alınır tabii. Fiyatı çok uygun tutmuş.
Şuan çok hakim değilim ama Minerstat sitesinde CFX için 42Mh/s kazım için günlük ~20₺ günlük miktar gösteriyor. ETH yerine CFX kazmak mantıklı mı değil mi bilemiyorum ama.
 
Son düzenleme:
Şuan çok hakim değilim ama Minerstat sitesinde CFX için 42Mh/s kazım için günlük 20₺ günlük miktar gösteriyor. ETH yerine CFX kazmak mantıklı mı değil mi bilemiyorum ama.
Sanırım Minerstat üzerinden bakıyorsunuz, tavsiyem Boost your Hashrate! - Hashrate.no üzerinden bakmanız daha sağlıklı veri sunuyor.

Mining için alınmaz diyenlere bakmayın, geçen sene aynı döneme 1700 dolara kadar gerileyip sonrasında rekor kırdı fakat ETH 2.0 ile n'olacağı belli değil o yüzden sadece mining için almanızı tavsiye etmem en azından yaz sonuna kadar, yaz sonunda her şey açıklığa kavuşunca n'olacağını hep beraber göreceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı