Yaptığım harcamaların iadeleri tarafıma gönderilmiyor

199908

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2018
Mesajlar
1.797
Çözümler
3
Arkadaşlar 9 Şubat 2022 tarihinde fastPay üzerinden birleşik ödeme hizmetlerine 100 lira EFT yapmıştım. EFT iptal talebi oluşturdum daha sonrasında amacıma ulaşamadığım için. Sürekli müşteri hizmetleriyle görüşe görüşe kanser oldum bir türlü talebim sonuçlanmıyor doğru düzgün hep bekletiliyorum kısacası bütün aylarım müşteri hizmetleriyle konuşmakla geçiyor. Başka bir konu ise aradan çok da az zaman geçmedi kısacası Mayıs ayının başında 180 liralık harcama işlemi gerçekleştirdim. Ama iadesini istedikten sonra dün iadesi gelecekti diye biliyorum cep şubede dün 12:45 saatinde beklenen iade olarak kart hareketlerinde görünüyordu. Bugün ise hiçbir işlem görünmüyor bankamın müşteri hizmetleriyle görüştüğümde PayTR firması iptal etmiş olabilir firmayla görüşmeniz gerekiyor bunu falan dediler. Asıl sadedim ise bugün sizce evimin yakınındaki karakola haksız kazanç sebebiyle şikayetlerde bulunmaya gitmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Başta belirttiğim 100 liralık EFT olayı vardı birde hocam.
Tamam farketmez ondada bekletir bankalar hemen işlem yapmaz. Yani dediğim biraz bekle eğer yapmazsa o zaman paranın peşine düşersin. Ben öyle biliyorum çok fazla geri iade yaptım.
 
İşlem fark etmeksizin hemen iade gerçekleşmez biz iade yaptık dedilerse iş senin bankada biter. Ben 2500 TL bekledim 8 gün Pc toplarken.
100 liralık EFT İptal Talebi olayına gelince yaklaşık 2-3 aya yakın bekliyorum onun için geçenlerde karşı bankadan talep olumlu sonuçlandırılmıştı ardından iade gelmemişti tekrar param havuza takılmıştı bu seferde karşı bankaya aciliyetim bildirildi hala daha bekletiliyorum demek istediğim gibi olumlu sonuç beklemeye çalışıyorum EFT yapılalı 3 ay oldu. İptal talebide dediğim şekilde yaklaşık 2 ay geçti. Ramazan bayramından sonra talep olumlu sonuçlandırıldı ama sonuçlandırılmasına rağmen param gelmedi. fastPay hesabımda herhangi bir hareketlilik görmedim.
 
100 liralık EFT iptal talebi olayına gelince yaklaşık 2-3 aya yakın bekliyorum onun için geçenlerde karşı bankadan talep olumlu sonuçlandırılmıştı ardından iade gelmemişti tekrar param havuza takılmıştı bu sefer de karşı bankaya aciliyetim bildirildi hala daha bekletiliyorum demek istediğim gibi olumlu sonuç beklemeye çalışıyorum EFT yapılalı 3 ay oldu. İptal talebide dediğim şekilde yaklaşık 2 ay geçti. Ramazan Bayramı'ndan sonra talep olumlu sonuçlandırıldı ama sonuçlandırılmasına rağmen param gelmedi. fastPay hesabımda herhangi bir hareketlilik görmedim.

Steam ve banka beni bir oyun iadesinde 3 ay bekletmişti. Para miktarıda çok küçük 30TL.
 
Walla steam ve banka beni bir oyun iadesinde 3 ay bekletmişti. Para miktarıda çok küçük 30TL.
Hocam haklısınız yani bende buna benzer bir işlemle ilgili pandemiden önce pandeminin ilk dalgası bitene kadar bekledim 30 küsür liralık bir oyun almıştım Steam'den karta iade etmek istedim parayı sizin anlattığınız şekilde benzer bir şekil ile beklediğimi hatırlıyorum. Kısacası pandeminin ilk dalgasının bittiği Ağustos 2020 zamanlarımıydı neydi öyle bir şey hatırlıyorum.
İşlem fark etmeksizin hemen iade gerçekleşmez biz iade yaptık dedilerse iş senin bankada biter. Ben 2500 TL bekledim 8 gün Pc toplarken.
180 liralık işlem için iade yaptık denildi. 100 liralık EFT İptal Talebi işlemi içinde beklemekteyim.
 

Geri
Yukarı