Corsair ekipmanları ara ara donuyor

Bende ilk başlarda bu sorunu yaşıyordum. Bir ses geliyor ve sıvı soğutma fanları durup çalışıyordu. Ne zaman Aura Sync açsam oluyordu. ASUS Aura veya creator varsa sil. Bu programlar çakışıyor ve ekipmanları tak çıkar yapıyormuş gibi oluyor. Corsair ile çakışan bir program var. Başka bir açıklaması olamaz. Eğer sorun devam ederse bir de bunu kontrol edin derim.

Evet zamanında Aura Sync ve creator programlar Türkçe de çalışmıyordu bunun dışında iCUE ile kesinlikle çakışıyor çünkü ASUS anakartı hem iCUE hem de ASUS programları çalıştırmaya çalışıyor. Kasam ve sıvı soğutmam Corsair değil fanlarımın ve sıvı soğutmamın RGB kontrolünü anakart üzerinden yapıyorum bu da tek program kullanmak için iCUE üzerinden ASUS ankartım gözüktüğü için hangi modu hangi rengi seçersem otomatik bir şekilde onu ayarlıyordu bir keresinde ASUS programları iCUE de bir sorun çıkarttı ne ASUS yazılımlarından ne de iCUE üzerinden renkleri değiştiremedim ve sabit kırmızıda kaldı o zamanda ASUS porgramlarını silmiştim ama temiz kurulum yaptığımda tekrar kurmuştum en iyisi ASUS programlarını tekrar silmekte onu hiç düşünememiştim. Siz hatırlatınca şu an için en mantıklı cevap bu oldu teşekkür ederim cevabınız için.
 
Hiç bir şekilde ASUS yazılım kullanmıyorum. Çökmesi, donması bitmiyor. İCUE üzerinden tüm ekipmanları kontrol edebiliyorum.ASUS Ekran kartım ve anakartım benim gözümde onlarda bir Corsair oldu. Aura SYNC kadar rezalet bir uygulama görmedim. Belki şuan düzeldi ama ben bırakalı yıllar oldu. Corsairi çoğu kez yazılımı için tercih etmişimdir. Gerçekten çok sağlam.
 
Hiçbir şekilde ASUS yazılım kullanmıyorum. Çökmesi, donması bitmiyor. iCUE üzerinden tüm ekipmanları kontrol edebiliyorum. ASUS ekran kartım ve anakartım benim gözümde onlarda bir Corsair oldu. Aura Sync kadar rezalet bir uygulama görmedim. Belki şu an düzeldi ama ben bırakalı yıllar oldu. Corsair'i çoğu kez yazılımı için tercih etmişimdir. Gerçekten çok sağlam.

Dediğinize katılıyorum lakin ASUS programlarını silince iCUE üzerinden anakartım silindi ve gözükmüyor bu yüzden de ne sıvı soğutmanın ne de kasa içindeki fanların RGB kontrolu elimden gitti random şekilde yanıyor sönüyor bu sorunu nasıl çözeceğim?
iCUE 25.05.2022 15_57_39.png
 
Son düzenleme:
Bunu yapalı 1 seneden fazla oldu. Hatırladığım kadarı AURA yı silerken yanında silmek istediğin 1 tane uygulama soruyordu ve ben onu kaldırmıyordum. ASUS yüklü değil ama bu programlar var.
20220525_191020.jpg
 

Geri
Yukarı