900TL'ye kadar Wireless Gaming mouse önerisi

Palm tutuyorsanız Model D Wireless öneririm. Eğer Claw veya Fingertip iseniz Fury Z en mantıklı seçenek olacaktır. Ben bile Fury Z kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Ürünün orijinali Pwnage Symm Wireless'tır, Amerika'da Xenics Titan Gx Air diye geçiyor. Şuanda Trendyol'da indirimde:

Rampage Fury Z Wireless Kablosuz Modüler Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kendi incelemem:

 
Çift tık sorunu nedir?

Sol veya sağ Click'e bir kere basıyorsun ama mouse iki kere basmışsın gibi tepki veriyor mesela Valorant veya CS adama One tap atmak istiyorsun basıyon bir kere ama iki mermi gönderiyor. Yani oldukça gıcık bir durum ben G203 Lightsync kullanıyorum çok şükür öyle bir derdim yok.
 
2 yıla yakındır SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Boyu, yapısı falan benim elime çok uygun ama bayağı bir zamandır çift tık sorunu yaşıyorum. Masam çok büyük olmadığı için de masada kablonun kalabalığı olsun istemiyorum. Bu iki nedenden ötürü kablosuz bir mouse almak istiyorum. Kullandığınız veya önerebileceğiniz maksimum 900 TL'ye Wireless Gaming mouse var mı?


Sınırı aşabiliyorsan bu kullandığım en iyi kablosuz mouse.
 
Çift tıklama sorunu istemiyorsanız optik anahtarlı farelere bakmalısınız. Mekanik anahtarlı farelerde çift tıklama sorunu olma riski her zaman vardır.
Mouseların teknik detaylarını görebileceğimiz bildiğiniz bir site var mı? Alacağım mouse optik anahtarlara sahip mi değil mi gibi nereden kontrol edebilirim?
 

Geri
Yukarı