Türk yapımı FPS oyunu Maroon Berets 2030

aKuu

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2020
Mesajlar
7.729
Makaleler
3
Çözümler
19
(Öncelikle bunu bir inceleme olarak düşünmeyin çünkü oyunu bitiremeden sildim. Nedeni de konu içerisinde yazıyor. Konuyu açma amacım hem kendi düşüncelerimi yansıtmak hem de sizin düşüncelerinizi duymak. Belki yapımcı konuya denk gelir ve beğenmediğimiz tarafları düzeltmeye çabalar.)

Bu sefer de Call of Duty ve Battlefield'dan çakmışız. (!)
Şaka bir yana oyun ilgimi çekti ve Steam'den 40 TL civarına aldım. 1.5 saat sonra iade ettim çünkü acayip bir optimizasyon sorunu vardı oyunda. En düşüğe çekince bile FPS çok düşük ama ondan daha kötü olan şey en düşüğe çektiğinizde oyun pixel art bir oyuna dönüşüyor. Pikselleri sayabiliyorsunuz o derece. Onun dışında karakter modellemeleri, yüz animasyonları, ağız senkronu falan bayağı kötü durumda. Seslendirme olarak Türkçe ve İngilizce 2 dil var genel olarak çok kötü olduğunu söyleyemem fakat bazı karakterlerin o kadar ruhsuz okunmuş ki metni yeter artık sus be adam dedirtti. Oynanış ve grafiklere gelirsek (en yüksek grafiklerden bahsediyorum) tek kişinin yaptığı bir oyuna göre fena sayılmaz. Böyle diyorum çünkü Bright Memory oyununu oynayan varsa tek başına da AAA kalitesinde oyun yapılabileceğini görmüştür. Yine de tamamen bitirmediğim için fazla yüklenmiyorum, ama bu haliye ortalamanın altında bir oyun. Umarım gelen güncellemelerle oyun gelişir ve eksikler giderilir. Şu anlık en büyük eksikleri bence berbat optimizasyon, iğrenç ve seslendirme ile alakasız yüz animasyonları ve ses efektleri. Fiyatı da biraz daha uygun olabilirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yahu Türk oyun yapımcıları nostalji yaşatmayı seviyor sağ olsunlar, her oyundan bir iki bir sey alıyorlar :D
Çoğu sektörde olduğu gibi burada da çok geriden geliyoruz. Ama bir gün bizden de CoD kalitesinde ve aynı zamanda özgün oyunlar geleceğini umuyorum. Her şey zamanla. Crysis var diyenler gelir şimdi.
 
@aKuu işin komiği de bu oyundan bir tırt olmaz diyenlere de sen ne anlarsın falan diyenler de çıktı. Kardeşim bir şey bilmeye gerek yok zaten :D Kimse kalkıp koşma simülatörü için 25 lira ücret ödemez. Millet şimdi 1 lira ödemek istemiyor zaten.
 
Oyunda cami yoksa alınmaz.
Update ile Selimiye ve Sultan Ahmet cami gelecekmiş.(!) O zaman alırsınız.
@aKuu işin komiği de bu oyundan bir tırt olmaz diyenlere de sen ne anlarsın falan diyenler de çıktı. Kardeşim bir şey bilmeye gerek yok zaten :D Kimse kalkıp koşma simülatörü için 25 lira ücret ödemez. Millet şimdi 1 lira ödemek istemiyor zaten.
Hocam sen de çok gömdün oyunu. Kıtlama şeker var daha ne olsun? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı