Mental sağlığım bozuldu

Hocam yeterli vaktin varsa güzel bir müzik listesi ile ETS 2'de kafa dağıtmak iyi gelebilir. Aklıma pek bir çözüm önerisi gelmiyor problem hakkında bilgi sahibi olmadığım için. Ancak hiç değilse bir gün kafa iznine çıkın.

ETS 2 gerçekten kafa dağıtıyor. Arkaya güzel bir şarkı açarsan keyifli keyifli gidersin.
 
Aynı durumdayım. Bir şey yapmak istiyorum olmuyor. Yapma fırsatı geçmiyor elime. Laptopumu bi sökeyim, parçalarına bakayım diyorum bu tür işlere aşırı hevesliyim ama olmuyor. Neden olmuyor çünkü bir parçasına zarar verirsem bana çok pahalıya patlıyacak. Sadece durum bu değil ki. Mesela dün kendi laptop soğutucumu yapma fikri gelmişti aklıma. Yine param olmadığı için yapamadım. Laptopun altına direk buz koydum.

7 Sene önce LoL'e başladım. 14 yaşımdayım yani 7 yaşında iken oynuyormuşum oyunu. (Abim sağ olsun botlara karşı oynuyordum sadece

CS:GO'ya 4 sene evvel başladım. Mental sağlığım iyi değil. Mutlu olmak istiyorum.

Bir gün gidicem ağızıma 7 8 tane xanax atıp kendimi öldüreceğim. Korkuyorum bunu yapmaktan da şahsen.
 
Aynı durumdayım. Bir şey yapmak istiyorum olmuyor. Yapma fırsatı geçmiyor elime. Laptopumu bir sökeyim, parçalarına bakayım diyorum bu tür işlere aşırı hevesliyim ama olmuyor. Neden olmuyor çünkü bir parçasına zarar verirsem bana çok pahalıya patlayacak. Sadece durum bu değil ki. Mesela dün kendi laptop soğutucumu yapma fikri gelmişti aklıma. Yine param olmadığı için yapamadım. Laptopun altına direk buz koydum.

7 Sene önce LoL'e başladım. 14 yaşımdayım yani 7 yaşında iken oynuyormuşum oyunu. (Abim sağ olsun botlara karşı oynuyordum sadece

CS:GO'ya 4 sene evvel başladım. Mental sağlığım iyi değil. Mutlu olmak istiyorum.

Bir gün gideceğim ağızıma 7 8 tane xanax atıp kendimi öldüreceğim. Korkuyorum bunu yapmaktan da şahsen.

Bilgisayarların plastik parçaları falan çok ucuz. Korkma yani.
 
Bilgisayarların plastik parçaları falan çok ucuz. Korkma yani.
Plastik parçalar değil. Ram sökmek, ssd sökmek falan. Yoksa evet pek pahalı değiller

Millet benim yaşımda belki 3 4 tane ülke gezmiş, istediği iş benim hevesli olduğum şeyin profosyonel hali ise benim yaşımda 5 tane bilgisayar/laptop parçalamış (didik didik sökmüş anlamında) benim yaşımda belki "Ben nasıl ekran kartı alternatifi bir parça yararabilirim" diye düşünüp işin ehli insanlar ile konuşuyor. Ben ise burada yapacağım en ufak hareketler sonucu zarar görebilecek laptopumu açmaya korkuyorum.

Konuyu anneme anlatıyorum annem bana git istediğin ülkeye yap diyor. Ben 30 yaşımda bu işlere bu kadar hevesli olmam ki. Tek seferlik şey bu..
 
Hocam yeterli vaktin varsa güzel bir müzik listesi ile ETS2'de kafa dağıtmak iyi gelebilir. Aklıma pek bir çözüm önerisi gelmiyor problem hakkında bilgi sahibi olmadığım için. Ancak hiç değilse bir gün kafa iznine çıkın.
ETS2'nin Steam fiyatını gördükten sonra hocam...
Günlük yaşamımda yeteri kadar sosyal olduğumu düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı