Kılıçdaroğlu; Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ÖzkanK

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2018
Mesajlar
3.634
Makaleler
1
Çözümler
9
HDP'nin birinci parti çıkıtğı Van'da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir açıklama yapmış.

Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili ifadelerinin tamamı şöyle:


"Vanlı kardeşlerim bu bölgede huzur içinde yaşamak istiyorsanız bize katılın. Van’ın büyümesini, bölgenin yıldızı olmasını istiyorsanız bize katılın. Kayyum uygulamasına son verilmesini, seçimle gelenin seçimle gitmesini istiyorsanız, oyunuzun değeri olsun istiyorsanız bize katılacaksınız. Düşüncesini ifade etti diye hapse atılan kişileri ya da düşüncesinden ötürü kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Not: Benim şahsi yorumum Kemal Kılıçdaroğlu mahkeme falan mı? Kimin serbest bırakılıp kimin tutuklanacağına karar mı veriyor? Bu söylemi daha önce de yapmıştı bence çok yanlış bir açıklama. Bizim iktidarımız döneminde tarafsız bağımsız mahkemeler yargılayacak ve suçlu suçsuz ortaya çıkacak dese hiçbir itirazım yok. Ama biz iktidar olursak serbest bırakacağız ne demek oluyor! Yargıya mı müdahale edecek suçlu bulunsa mesela? Sırf HDP'den oy gelsin diye bu tarz açıklamalara gerek var mı? Bakın bu söylemi duyduktan sonra millyetçi muhafazakar veya HDP karşıtı seçmen dolar 20 TL'de olsa mazot 25 TL'de olsa CHP'ye oy verir mi?
 
HDP ile ittifak olana bırak oyu "parti" demeye bile çekinirim. Sırf siyasi partiniz CHP diye bu yanlışı savunacak varsa onları "engellemek" için konunun takibindeyim. CHP zaten benim için bitmişti, şimdi tam bitti. 3-5 oy için HDP ile ittifak olmak, iyimiş :D

Halbuki Sussa, konuşmasa o dilini konuşturmasa oyları toplayacak ama, kendisi AKP'ye çalışan birisi olduğu için böyle açıklamalar yapması normal. En azından amacını anlıyoruz.
 
Kocaman bir yazık. Hükümet adaletten elini çeksin deyip vaat olarak adalete müdahale edeceklerini söylemek, özgürlüğü için konuştuğu kişilerin ne mal olduğu ortadayken bunları söylemek... Kimseden bir umut yok malesef gelecek için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı