Delilsiz kopya muamelesi

Shelby16

Femtopat
Katılım
3 Mart 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kopya çekildi herkes çekti matematikten yüksek aldim, hoca da bunu sinavlari okuyuncu anladi yanına çağırdı çözmemi istedi çözmeyince anladi oda kızdı. Biraz yerime geçtim aradan 3-4 gün geçti e okulda hala notum duruyor. Bir şey demedi sizce bir şey yapar mi? 11 sınıfım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakalanmadığınız sürece yasak diye bir şey yok hocam sınavdan sonra bir şey yapamaz ama sınav tekrarı isteyebilir diye biliyorum.
 
Yakalanmadığınız sürece yasak diye bir şey yok hocam sınavdan sonra bir şey yapamaz ama sınav tekrarı isteyebilir diye biliyorum.
yakalanmadim sadece yüksek aldim diye anladi kızdı biraz sinav tekrariyla ilgili bişey demedi Perşembe son 2 ders anladi cuma bişey demedi cumartesi pazar oldu notuda silmemiş
 
Bir şey olmaz ya. Ben 8.sinifta cekerken yakalandim. Hoca beni yanina cagirdi. Cektin mi? dedi. Cektim dedim. Sinif hocasida sormustu ona da kopya cektim dedim. Kizdilar falan sonra yine notumu 100 girdiler.
 
Delilsiz dediğiniz şeyin ÖSYM'nin kendi sınavlarında farklı bir biçimde uyguladığını biliyor muydunuz? Sınava aynı sınıfta giren; benzer cevaplar ve puan alan adayların, bilgi işleme sistemiyle kontrol edilip kitapçıklarında çözüm olup olmadığına bakılıyor. Çözümler yoksa veya aynı ise kopyadan 2 yıl men ediyor. Delilsiz demeniz de ayrıca saçma olmuş. Öğretmeninizin yaptığı şey çok mantıklı ve delil sayılacak bir yöntem. Bence öğretmeniniz sizi cezalandırmayıp sadece kızdığı için şanslısınız.

Sorunuza gelecek olursak. Öğretmeniniz o notu değiştirmediyse daha da değiştirmez. Kıymetini bilin böyle öğretmenin. Disipline verip tutanakta tutturabilirdi. Belli ki iyiliğinizi isteyen bir eğitimci.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı