Epic Games neden bu kadar aşağılanıyor?

Adam_88

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2020
Mesajlar
3.081
Makaleler
3
Çözümler
15
Gerektiğinden fazla aşağılanıyor. Neden ama neden? Bırakın adamlar yapsın, biz biliyoruz Steam'i geçemeyeceklerini fakat yapsın. Şimdi Steam'de tartışmalarda dolaşıyordum bir adam Epic'e laflar yağdırmış. Herkeste kimsenin umurunda değil yazıyor mantıklı olarak. Neden Epic Games bu kadar fazla kötüleniyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Launcher'ı biraz hantal.

Launcher içindeki Steamvari özelliklerin eksikliği kullanıcıları uzaklaştırıyor.

Yapımcılara para verip oyunları kendi platformunda tutuyor Steam'e belli bir süre çıkmasını engelliyor.

Verdiği bedava oyunlar ve kuponlar için minnettarım ki kendim de kuponlarıyla baya oyun aldım ama eksiklikleri de var. Eksikliklerini giderirlerse daha iyi bir alternatif olabilirler.
 
Diğer şirketler gibi cimri değiller. Hem oyun yapımcılarına daha çok pay veriyorlar, hem de bedava oyun vesaire dağıtıyorlar.

Launcher olarak olmasa da daha kullanıcı dostu bence. Verdikleri kuponlar ve yaptıkları indirimler diğer platformlardan çok daha iyi. Sayelerinde yüzlerce lira vereceğim oyunları çok daha ucuza aldım.

Ayrıca destekleri de gayet iyi. Yaklaşık 5-10 kere kullanmışımdır. Diğer platformlardan daha hızlı yanıt veriyorlar ve çözümü uzatmıyorlar.

Eleştirildikleri nokta launcher ve kesinlikle değiştirilmesi gerek. Hem yavaş hem kullanışsız hem de bir çok özellikten yoksun.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı