WhatsApp Aero güvenilir mi?

Merhabalar arkadaşlar.
WhatsApp Aero kurmayı düşünüyorum, güvenilir mi? WhatsApp'ten banlanır mıyım? Bir de okuduğum bazı yerlerde, güvenlik problemi olduğunu söylüyordu. Öyle bir problem var mı? Bilgili arkadaşlar, bilgilendirirse sevinirim.
Kodlarını decompile edip orijinal ile karşılaştırdım. Eklenen özellikler haricinde fark yok. Bir de update.whatsaero.com sitesi ile ilgili girdiler var. O site zararlı mıdır bilemem. Onun dışında problem yok gibi.

Eğer kurulumu düzgün yaparsanız ban yemezsiniz.
 
@238950 kodlarını açıp içine baktın mı? :) Üçüncü parti programı olduğundan dolayı VirusTotal'de programın içinde yazılan kodlamalardan dolayı virüs olmasa bile virüs olarak algılar.
@umutsuzdoomer bir sene önce kullandım. Banlanma vs gibi bir durumla da karşılaşmadım, gene de değerli yorumunuz için teşekkürler.
 
WhatsApp Aero'yu hala kullanmaya devam ediyor musunuz? Özellikleri oldukça ilgi çekici ve çok fazla kullanıcı sayısına sahip olduğundan dolayı şimdiye kadar herhangi bir veri sızıntısı gibi gizlilik veya güvenlik konusunda kritik bir sorun yaşayan ile karşılaşmadım. Yakın çevremde de kullanan insanlar var. Bu tarz sorunlar yaşanmış olsaydı mutlaka her yerde haberi çıkar ve yayınlanırdı diye düşünüyorum. Gizlilik ve güvenlik takıntısı olanlar zaten en başta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması kullanmamaları gerekiyor. Onlara göre en iyi uygulamalar Signal ve Telegram.

Konudan sapmak istemem. Kısaca WhatsApp Aero'yu tavsiye eder misiniz? Uzun süre kullanım deneyimlerinize bağlı olarak karşılaştığınız bir sorun oldu mu? Ayrıca can değer'in videosunu bende izlemiştim ve bayağı mantıklı konuşuyor. Yine de normal WhatsApp sunucularını kullanıyor ise bir sorun olacağını sanmam.
Aeroınsta'yı halihazırda zaten kullanıyorum ve oldukça işlevsel buluyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Bu nedenle aynı şekilde WhatsApp Aero'yu da indirmek istiyorum ancak kurmadan öncesinde bir araştırmak istemiştim.

Ek olarak bizzat mod yapımcısının hazırlamış olduğu şöyle bir yazı var: Aero kodları nasıl incelenir? Aero uygulamaları güvenli midir? - WhatsApp Aero Official Forum

Bu yazıya istinaden neler düşünüyorsunuz? @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @SSDKullaniyorum @Engin.

Madem kodları böyle böyle inceleyebilirsiniz diyor o zaman açık kaynak olarak paylaşsın. İsteyen kendi derler. Kimsenin aklında şüphe kalmaz.
 
Kodlarını decompile edip orijinal ile karşılaştırdım. Eklenen özellikler haricinde fark yok. Bir de update.whatsaero.com sitesi ile ilgili girdiler var. O site zararlı mıdır bilemem. Onun dışında problem yok gibi.

Eğer kurulumu düzgün yaparsanız ban yemezsiniz.

Hala kullanıyor musunuz acaba link atma şansnız var mı düzgün kurulum için.
 
Genel olarak tüm arkadaşlar bilgilensin diye söylüyorum. Benim arkadaşta var uzunca bir süredir kullanıyor geçen hafta WhatsApptan 2 saatlik ban yedi ondan mıdır bilmem ama. Bana birine binlerce spam atmıştım ondan oldu dedi ama bilmiyorum dediğim gibi aklınızda bulunsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı