Kutusunda CD'li oyunlar nereden alınır?

DreamHunterr

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
191
Çözümler
1
Merhaba, orijinal kutusunda CD'li eski oyunları almak istiyorum fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Bu tarz içinde CD'leri nerede bulabilirim?
Örnek.

1656179186432.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el bulabilirsin ancak. Çünkü artık üretilip satılmıyor. Letgo'ya bakabilirsin. Ben çoğunu öyle aldım. Onun dışında ebay.de de çok fazla satan var ama hep Almanca.
 
Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
İnternet üzerinden (Steam vs) almak istemiyorum zaten hep internette satıldıkları için bir değeri olmuyor fakat cdlerin ileride değerleneceğini düşünüyorum. Letgo üzerinden de baktım fakat tam istediğim plastik kutululardan bulamadım genelde poşetlerin içindeler o yüzden bir dükkana gidip görüp almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Eğer herhangi bildiğiniz bir dükkan var ise belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
Güncelleme.
Dolap uygulamasında CD buldum kutulu istediğim birkaç tanesini satın aldım ve kadıköy de yeni salı pazarı diye bir yer vardı bildiğiniz bit pazarı insanlar evinde eski kullanmadığı ne var ne yok getirmişler bir sürü CD buldum kutulu fakat oyun yoktu geneli film dizi tarzıydı gayet uygun fiyatları vardı 5 TL gibi uygun bir fiyataydı kaset doluydu kutu içine yığmışlar kasetleri 2-10 TL arası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı