Disney+ farklı platformlardan girilirken bloke olur mu?

Sehrail

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
1.472
Makaleler
1
Çözümler
13
Biz 4 arkadaş bölüşüp Disney+ aldık. Şimdi ben mobilden girdim, PC'den de kendi profilime girersem hesap bloke olur mu?
 
Sıkıntı olmaz. Ben Netflix üyeliğini 5 kişi ile paylaşıyorum. (Hepsi ailem ama ben farklı ülkedeyim. Aile evim ve kardeşlerimde Türkiye'de farklı şehirlerde). Yıllardır bir sıkıntı olmadı. Girdiğim cihaz sayısını bahsetmeme bile gerek. Sadece ben 12-13 farklı cihazdan giriş yapıp izlemişimdir. Farklı ülkelerde. Hem zaten en kötü olacak olan 1-2 haftalık para yanar. O bile yanmaz yani bana kalırsa.
 
Sıkıntı olmaz. Ben Netflix üyeliğini 5 kişi ile paylaşıyorum. (hepsi ailem ama ben farklı ülkedeyim. Aile evim ve kardeşlerimde Türkiye'de farklı şehirlerde). Yıllardır bir sıkıntı olmadı. Girdiğim cihaz sayısını bahsetmeme bile gerek. Sadece ben 12-13 farklı cihazdan giriş yapıp izlemişimdir. Farklı ülkelerde. Hem zaten en kötü olacak olan 1-2 haftalık para yanar. O bile yanmaz yani bana kalırsa.

Vallahi Netflix ile Disney+ bir değil, politikaları farklı olabilir.
 
Farklı olsa bile en kötü senaryodan gidelim. 1 aylık üyelik aldın, farklı IP'lerden giriş yapıldı sistem tespit etti falan derken zaten üyeliğini kullanmış olursun. Bloke etse bile en kötü ihtimalle 1-2 hafta boşa gider. Aylık alıyorsanız.
 
Biz 4 arkadaş bölüşüp Disney+ aldık. Şimdi ben mobilden girdim, PC'den de kendi profilime girersem hesap bloke olur mu?
groupwatch özelliğini boşuna getirmemişler bana kalırsa. ben sonuçta ailemle bu özelliği kullanarak bir filmi izlemek için 6 tane hesap mı satın alacağım? o kadar katı bir politikalarının olacağını hiç düşünmüyorum. ayrıca dertleri para olsa bu kadar ucuza da getirmezlerdi bu kadar geniş içeriğe rağmen.
 

Geri
Yukarı