Ekran kartı satarken kutu, garanti ve fatura olmalı mı?

omuldur01

Decapat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
233
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. ASUS ph GTX1660s modelini satmak istiyorum. Tek fanlı olduğu için biraz fazla ısınıyor bir de RX6600 alıp bilgisayarın performansını yükseltmek istiyorum. Ama şöyle bir sorun var. Bu bilgisayar hazır geldiği için faturası, kutusu ve garantisi yok. Sadece Speed setup kitapçığı var. Bir de biri bu şekilde almak isterse yanında hangi kabloları çıkarıp vermem gerekiyor? Ekran kartının bağlı olduğu güç kablosu kendi içinden mi çıktı yoksa bende kalsın mı? Bir de ekran kartını en kolay nerede satabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını sahibinden veya letgoya koyarsanız daha hızlı satılabilir. Ekran kartlarından bir kablo çıkmıyor, takılması gereken PCIE kablosu zaten güç kaynağından geliyor. Ama kutu fatura garanti yoksa sıcak bakılmayabilir.
 
@omuldur01 birkaç yerde e-fatura ile ilgili şeyler duymuştum. 7 gün içinde e-postaya geliyordu galiba ama detaylı bilgiye sahip değilim. Ben bütün alışverişlerimi adıma faturalı yapmıştım. Posta kutunda aramanda fayda var.

Evet yarın sabah babamın telefonundan bakacağım ama diğer ürünlerin garantisi var iken sadece ekran kartının olmaması biraz şaşırttı.
 
Kutusuz ürünü satman kutuluya göre daha uzun sürebilir garantisi bittiyse çok önemli değil ama kutu insanların hassas noktası oluyor genelde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı