Asgari ücret 5.500 TL oldu!

Bak asgari ücret alan birilerini düşünelim. Kirada yaşıyorsa kira parası zaten en az İstanbul'da evler 4000 TL'den başlıyor bununla asgari ücret yan yana gelince çok komik bir seneryo çıkıyor elinde 1000 küsur TL kalıyor. Arkadaş da o yüzden büyükşehirde yaşama dedi herhalde ama asgari ücretin rahat yetip üstüne para da kalması lazım ki 1000 küsur kaldığı zaman da onlar faturalara gider elde para falan kalmaz. Hadi diyelim kira yok. Faturalar 1000 TL yemek alışveriş vesaire derken elinde 2000 TL kalıyor. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bunun cevabını verin.

Hocam yanlış kişiye yanıt attınız sanırım :)
 
Acaba ürün fiyatları da sene başından beri 4'te 1 oranında artmakla kalmış mıdır sadece? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında yaptığı açıklama ile asgari ücret 5500 TL oldu.

4253 TL olan asgari ücret 5500'a çıkarak 1247 TL arttı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Umarım zamlar gelmez. Aksi halde yaşamak zorlaşacak.
 
Bizim maddi durumumuz hiçbir zaman süper olmadı önceden orta durumluyduk 2 haftada bir mutlaka et balık yerdik ama şu anki durumda ne et ne balık ne tavuk yiyebiliyoruz rahatça tavuk ucuzdu diye eve bol bol alırdık şimdi zor.

Benim durumum iyi ama kendi bahçeme domates, salatalık, biber ve başka şeyler ektim. Belki sizde böyle yapıp biraz daha para kurtarabilirsiniz, o parayla da et alabilirsiniz. Ama et yiyememek gerçekten büyük bir eksiklik.
 
Kusura bakma türko, senin büyük şehirde ne işin var? Git köye, ekmek ye yeter sana. Büyük şehrin keyfini şeyhlerimiz çıkaracak. İlle de büyük şehirde yaşayacağım diyorsan 0+0 ahırvari evlerde sabah 7 akşam 9 çalışıp hayatta kalmaya çalışacaksın. Efendiler para ister, varlık ister, ev ister, araba ister. Çalış ki efendiler zengin olsun.

Ben köydemi yaşayın dedim ayrıca bana da saygı duymak zorundasınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı