Elektronik ASUS geri ödeme kampanyası

Kampanyadaki en gıcık olduğum konulardan biri 24 inç monitör hiç yok diğeri aynı ekran kartının oc siz haline daha az ödeme yapıyorlar ve farklı ürün grubundan 1 er tane alıp alamayacağımızı belirtmemeleri. Aslında bunu bilen varsa ve cevaplarsa çok memnun olurum. (Daha önceki kampanyalarda tecrübesi olanlar)
 
Yapabilen var mı? 02.07'de başlanacağı yazıyordu fakat şu ekranda kalıyorum.

1656710683178.png
 
Yapabilen var mı? 02.07'de başlanacağı yazıyordu fakat şu ekranda kalıyorum.

Eki Görüntüle 1438138
Üye oldunuz mu? Üye olmadan olmuyor. Yani asus hesabı açmalısınız.

Arkadaşlar ürünü siteye kaydederken fatura no yazan yere sipariş no yu mu yazacağız? Birde iban yazılan yerin altında your BIC diye bir alan var. Ziraat bankasının BIC kodu TCZBTR2AXXX buymuş. Banka hesabından herhangi bir ayarı açtırmak gerekiyor mu bu BIC veya Swift ile ilgili? Yoksa direk üsteki kodu yapıştırıp geçecek miyiz?
 
Son düzenleme:
Asus hesabım bölümünden aldığım seri numarasını yapıştırdım fakat böyle bi hata alıyorum. Var mı benim gibi bu hatayı alan?
1656745263924.png
 
ASUS sitesinde Hepsiburada görünüyor. Fakat satıcı Hepsiburada mı olmalı onla ilgili bir bilgi yazmıyor. Aşağıdaki ürünü alsam 875 lira indirim alabilir miyim bilgisi olan var mı?

Yine diyeceğim ama en iyisi mail yoluyla sormanız. Başkasından alınca fatura onun adına oluyor haliyle. Hepsiburada sadece aracı durumunda oluyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı