Lisanslı olarak Karting yarışlarına nasıl müracaat edilebilir?

herto

Centipat
Katılım
5 Ağustos 2021
Mesajlar
55
Yaşım 14 ve Karting sporunu yapmak istiyorum. Nereye müracaat etmem lazım veya Karting aracı mı satın almak gerekir? Kiralamak ne kadara mal olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım 14 ve Karting sporunu yapmak istiyorum. Nereye müracaat etmem lazım veya Karting aracı mı satın almak gerekir? Kiralamak ne kadara mal olur.
Bende yakın zamanda karting'e başlayacağım, öncelikle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu sitesinden sağlık raporlarının PDF'sini sağlık ocağı veya devlet hastanesinden doldurarak JPG şeklinde gönderiyorsunuz, ayrıca lisanslar ücretli olup kendi sitelerinde fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır (lisanslar "sürücü" ve "yarışcı" olarak ikiye ayrılıyor) Mahali, Ulusal, Uluslararası.
bir Go-Kart aracı elde etmek için sponsor bulman gerekir sponsor bulmak için kendini kanıtlaman gerekir, kendini kanıtlaman içinde bir go-kart aracı gerekir. Kiralama usulü veya sahibindende 12.000-16.000TL'ye ikinci el bir go-kart aracı alabilirsin. Ayrıca satın aldığın lisansı her sene yeni sağlık raporlarıyla beraber yeniden satın alman gerekmekte.


Sağlık Beyanı: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK-3.pdf
Veli-Vasi İzin Belgesi: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK-1.pdf
Spor Klubü Muvafakat Belgesi: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK7.pdf
 

Bende yakın zamanda Karting'e başlayacağım, öncelikle Türkiye otomobil sporları Federasyonu sitesinden sağlık raporlarının PDF'sini sağlık ocağı veya devlet hastanesinden doldurarak JPG şeklinde gönderiyorsunuz, ayrıca lisanslar ücretli olup kendi sitelerinde fiyatlandırma tablosu bulunmaktadır (lisanslar "sürücü" ve "yarışcı" olarak ikiye ayrılıyor) mahali, ulusal, uluslararası.
Bir GO-kart aracı elde etmek için sponsor bulman gerekir sponsor bulmak için kendini kanıtlaman gerekir, kendini kanıtlaman içinde bir GO-kart aracı gerekir. Kiralama usulü veya sahibindende 12.000-16.000TL'ye ikinci el bir GO-kart aracı alabilirsin. Ayrıca satın aldığın lisansı her sene yeni sağlık raporlarıyla beraber yeniden satın alman gerekmekte.

Sağlık beyanı: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK-3.pdf
Veli-VA'si izin belgesi: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK-1.pdf
Spor klubü muvafakat belgesi: https://www.tosfed.org.tr/wp-content/uploads/2021/03/EK7.pdf

Seninle Instagram veya başka bir yerden iletişime geçmem mümkün mü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı