5000 TL sistem önerisi

Sahte Pro Gamer

Femtopat
Katılım
3 Temmuz 2022
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben masaüstü bilgisayar almak istyorum. Bana orta düzey en fazla 5000 liralık oyuncu bilgisayarı önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben masaüstü bilgisayar almak istyorum. Bana orta düzey en fazla 5000 liralık oyuncu bilgisayarı önerir misiniz?
Kardeşim Türkiyedeki kurdan haberim yok Azerbaycanda yaşayan biri olarak.Normal bir bilgisyaar ala bilirsin.GTX 1080 ti.8 gb ram zamanla arttıra bilirsin i5 7 ci ya da 8 ci nesil bir işlemci anakart da onlara uyumlu bir şey ayarlaman gerek yarın detaylı araştırıp söylerim sana
 
Kardeşim Türkiye'deki kurdan haberim yok Azerbaycan'da yaşayan biri olarak. Normal bir bilgisyaar alabilirsin. GTX 1080 Ti. 8 GB RAM zamanla arttırabilirsin i5 7 ci ya da 8 ci nesil bir işlemci anakart da onlara uyumlu bir şey ayarlaman gerek yarın detaylı araştırıp söylerim sana.

GTX 1080 Ti'den fiyatlarından haberin vardır 5 k bütçesi varmış arkadaşın.
 
Haberim yok işte. Ama bence para biriktirip daha iyi bir sistem toplayabilir.

Aynen öyle dostum doğru söylüyorsun ama biriktir biriktir nereye kadar şimdilik idare edecek bir sistem alsın ileride inşAllah yükseltir kardeşimiz.

Dark Raider 400W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER400) | Teknobiyotik
http://

İşlemci için ise 2.el 3600 ya da APU bir işlemci öneririm psu içinde kasa bütçe artarsa ekran kartını sonrada alabilirsin SSD veya RAM takviyesi yaparsan sana kalmış dostum.
 
Son düzenleme:
Aynen öyle dostum doğru söylüyorsun ama biriktir biriktir nereye kadar şimdilik idare edecek bir sistem alsın ileride inşallah yükseltir kardeşimiz.

Unfurl="true"]Dark Raider 400W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER400) | Teknobiyotik

İşlemci için ise 2.el 3600 ya da APU bir işlemci öneririm bütçe artarsa ekran kartını sonrada alabilirsin SSD veya RAM takviyesi yaparsan sana kalmış dostum.

3600 alsa ekran kartı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı