İnceleme Bulgaristan köy interneti değerleri

Bulgaristan'da, Kırcaali iline bağlı Sedlovina adındaki köye akrabalarımızın yanina geldim. Bayram vs vesile oldu. Balkan havası ve ormanla iç içe olmak İstanbul gibi bir şehirden gelince çok iyi geldi gerçekten, çalışıyor olmasam İstanbul'a dönmeyi ertelerdim açıkçası.
Köyün girişinde bulunan elektrik direğine fiber kutularına benzer bi kutu yerleştirmişler, fakat fiber ile alakası yok internet dağıtıcı veya hızlandırıcı mantığı olan bir kutu gibi duruyor. Köye vdsl hat çekilmiş her eve, aşağıya internet değerlerini ve paketin detaylarını yazacağım.
1 modeme 2.4ghz bağlantı kanali üzerinden, 11 cihaz bağlı 6 telefon, 3 laptop, 2 tablet. Öncelikle LOL üzerinde denedim ping değerleri İstanbul sunucusu için ortalama 38 40ms fakat hissettirmiyor, bu kadar yüksek gibi gelse de.
Paket 50 mbps çapraz olarak geçiyor, 14.90 leva.
1 Leva, 8,89 Türk Lirası şu an ki kur ile.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220705-143253_Chrome.jpg
    Screenshot_20220705-143253_Chrome.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 589
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de 50 kere başvuru yaptığımız halde köye ADSL hizmeti bile getirtemedik. Mobil internet alalım diyoruz sınırsız paket yok. Superbox sınırsız paket var ama bulunduğum yerde kullanılmıyor. Kullanılsa da 15Mbps hız için 600 küsür TL verilmez. Saçma sapan bir dönemde yaşıyorum...
 
Biz de 50 kere başvuru yaptığımız halde köye ADSL hizmeti bile getirtemedik. Mobil internet alalım diyoruz sınırsız paket yok. Superbox sınırsız paket var ama bulunduğum yerde kullanılmıyor. Kullanılsa da 15Mbps hız için 600 küsur TL verilmez. Saçma sapan bir dönemde yaşıyorum...
Türk Telekom'a bak 180 lira bir şeydi sınırsız mobil internet. Magnet diye bir şeydi adı.
 
Range Rover neyse. Rolls royce olan adam apartmanda yaşamaz gider kendi bahçesi olan villada yaşar. Bizde Range Rover.

İstanbul'da deniz kenarında yaşıyorum. Önüm direkt sahil.
 
Deniz kısımları biraz pahalı oluyor genelde. Ama rolls royce sahip olan adam benim bildiğim villası vardır orada yaşar.
Adam'ın villası da var ama deniz görmüyor diye olduğum yerde yaşıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı