- Katılım
- 22 Şubat 2020
- Mesajlar
- 2.907
- Çözümler
- 37
Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır.
Bunlar iyi günler. Daha Afganlar, araplar bizi kandırdı kısmına gelmedik... İsveç kandırdı, finler kandırdı, damat kandırdı... Hayırlısı![]()
Ne memuru alkol bey?Sorması ayıptır ayık mısınız acaba?![]()
Ama 20 yıl önce sizin gibi bey... neyse boşver.20 sene önce bu insanlar yok muydu?
Biraz daha bu mesajları okursam ağzım bozulacak o yüzden bu konuyu salıyorum. Adam o bilgisayarın neden 20 bin olduğunu değil de 20 bine bilgiayar alındığı için laf ediyor.Doğru zaten 20 bin TL'lik bilgisayarı sadece büyük şirketlerin sahipleri alabilir değil mi? Bize çok ya öyle şeyler zaten.![]()
@aszx yazarken bile o kadar yanlış yazıyorsun ki seni alıntılasak biz ceza yiyeceğiz. Neyse konumuza gelelim, ben de yakın bir zamanda 15-20 bin civarı bilgisayar alacağım. Zengin miyim? Hayır zaten kredi kartına taksit ile veya kredi çekerek alacağım. Burada asıl sorulması gereken soru bir bilgisayar niye 20 bin TL? Bunu hiç sorguladın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.