1500 TL kulaklık önerisi

Bütçe
1500 TL
Abi kafayı yiyeceğim Discord veriyorum Technopat mute atıyor ben adamla sesli konuşmadan mikrofonu iyi mi nasıl anlayacağım vahiy falan mı indircek arkadaş.

Arctics 3'den vazgeçtim HyperX Cloud Alpha S bakıyorum tam alacağım 1235 TL adamin biri çok kötü ses bile kasilmiyor diyor fittiricam.
Gruptan değil de özelden sesli konuşabilirsin ses testi için discordda.

İnceleme konusunda tek bi kişiye bağlı kalmanı önermem bak benim kulaklığım bana iyi geliyo ama sen yorumları kötü dedin mesela. Birden fazla kişinin incelemesine bakabilirsin, video testlerini izleyebilirsin.

Şöyle bişey var; ses kalitesi bazen göreceli olabiliyor, sana güzel gelen bana kötü gelebiliyor bana güzel gelen sana kötü gelebiliyor. Örneğin ben cs de g430 ile adamın nokta atışı nerde olduğunu tespit edebiliyorum. Bassları desen 5+1 ses sistemindeki gibi bass veriyor ki evimde z906 kullanıyorum hayvan gibi basslı kullanıyorum yani hemen hemen onunla eşdeğer aralıkta bass ve tiz değerleri var. Mikrofonu desen başka arkadaşta da g430 vardı harika ses iletiyo mesela. Kötüleyen arkadaşlar neye göre kötülemişler bilmiyorum ama sonuç itibariyle benim kalite konusunda işimi görüyomu görüyo. Ha şuan tek canımı sıkan kablolu oluşu. Bir daha alırsam kablosuz alırım.
 
Gruptan değil de özelden sesli konuşabilirsin ses testi için Discord'da.

İnceleme konusunda tek bir kişiye bağlı kalmanı önermem bak benim kulaklığım bana iyi geliyor ama sen yorumları kötü dedin mesela. Birden fazla kişinin incelemesine bakabilirsin, video testlerini izleyebilirsin.

Şöyle bir şey var; ses kalitesi bazen göreceli olabiliyor, sana güzel gelen bana kötü gelebiliyor bana güzel gelen sana kötü gelebiliyor. Örneğin ben CS de G430 ile adamın nokta atışı nerede olduğunu tespit edebiliyorum. Bassları desen 5+1 ses sistemindeki gibi bass veriyor ki evimde Z906 kullanıyorum hayvan gibi basslı kullanıyorum yani hemen hemen onunla eş değer aralıkta bass ve tiz değerleri var. Mikrofonu desen başka arkadaşta da G430 vardı harika ses iletiyor mesela. Kötüleyen arkadaşlar neye göre kötülemişler bilmiyorum ama sonuç itibarıyla benim kalite konusunda işimi görüyor mu görüyor. Ha şu an tek canımı sıkan kablolu oluşu. Bir daha alırsam kablosuz alırım.

HyperX Cloud Alpha S aldim begenmezsem iade edeceğim.
 
Gözlük kullanıyorum. Hep 10 saat PC başında oluyorum. Razer Black shark V2 ya da X demeyin çok kötü kulaklık. O kadar sıkıyor ki kalp atışını duyuyorum. Sıkmayacak, terletmeyecek; sesi, mikrofonu güzel oyuncu kulaklığı önerecek var mi? Oyun oynarım, film izlerim, FPS oyunu, hikaye oyunu, MOBA, LoL gibi şarkı dinlerim. Şimdi ön yargılı gibi olacak. Kötü bir şey kullanıp bir iyisine geçtiğinizde size gelen oooo cok iyi hissi aslında değil o yüzden rastgele atmayın.
Hocam ben de almayı düşünüyorum da BlackShark V2 o kadar kötü mü sıkıyor mu?
 
Aynisi vardi mikrofonu bozuldu 7. ayda garanti seri numarasi olmadigindan kabul etmedi.

Blackshark V2 X ve V2 kafam o kadar sıkıyor ki kalp atisimi duyuyorum.

Yorumlari cok kotu kanka genel olarak.

Sesi karsi tarafa veriyormus SteelSeries Arctics serisi.

Hala adam gibi kulaklık oneren yok kumas olacak terletmeyecek rahat olacak kafami sıkmayacak guzel bir kulaklık yok mu biriniz oneriyor salliyorum SteelSeries Arctics 5 iyi diyorum istedigim seyler var adamin biri cikip diyor YouTube'dan video falan izlediginde sesi karsiya veriyor gidiyorum bakiyorum adam yazmis Cloud 2 deri kulaklık terletir yaziyorlar ne anladim ben adamin biri Corsair Void Elite yaziyor ben onu zaten kullandim 7. ayda kulaklık mikrofon bozuldu.

Adam gibi kulaklık kişiden kişiye değişir. Ben Corsair'i kullandım hâlâ kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer o kadar yoruma takılıyorsan hiçbir şey alma kardeşim.
 
Adam gibi kulaklık kişiden kişiye değişir. Ben Corsair'i kullandım hâlâ kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer o kadar yoruma takılıyorsan hiçbir şey alma kardeşim.

Niye alasin la adamlarin kotuledigini kanitlariyla beraber ben kotu demedim Corsair'e 7. ayda bozuldu mikrofonu.

Hocam ben de almayı düşünüyorum da blackshark V2 o kadar kötü mü sıkıyor mu?

Kalp atisimi duyuyorum kanka sen dusun kafamda o kadar buyuk degil.

Aldim HyperX Cloud Alpha S o daha kotuydu Razer BlackShark v2'den ses cizirti yapiyordu arkadan mikrofon hizli konusmalari algilamiyordu kafayi skiyordu fakat blackshark kadar değil.

logitech G433 kulakligini buldum sizce alınır mı? Rtings sitesinde gecikmesinin 10 ms oldugunu gordum ve fiyatı da 1200 TL civarinda.
 
Son düzenleme:
Peki sizce 1300 TL'yi hakediyor mu?
Bana kalırsa verilen tavsiyelerin hiç biri parasını haketmiyor, dolar yüksek olduğu için malesef durum bu. Fakat bu bütçede alınabilecek en iyilerinden diyebilirim. 1000 TL altına düştüğünüzde zaten dolaylı olarak bazı özelliklerde düşüyor. Ben aynı fiyat aralıklarında çok kulaklık kullandım en memnun kaldığım bu.
 
Sikmasi normal bence cunku sen kulakligi biraktigin anda kulaklık birbirini kapiyor ama Corsair Void Elite Surround'ya da G433 falan hep ayri.

var mi onerisi olan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı