Türkiye'de cinsellik neden tabu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergenliğe girildikten sonra detaylı öğretilmeli.
Hayır. Ergenlikten önce çocuğa ince detayına kadar her şey öğretilmeli ki dışarıdan gelen olaylara karşı kendini savunsun. Ergenliğe girdikten sonra ne anlatacaksın daha?
 
Ergenliğe girildikten sonra detaylı öğretilmeli.
Öğreniyorsun zaten bana annem babam öğretmedi nasıl mastürbasyon yapacağımı veya kızlarla nasıl ilişkiye gireceğimi. Ben 17 yaşımda ilişkiye girdim, sen nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsan veya almasını bilmiyorsan dert yakınman normal diyeyim.
 
Zina haram,cinselliğin anlatılması haram değil!
 
@Furinkazan ve @emircanunlts Evet o klasik soruyu sorayım. Neden glck attınız?
Siyasal İslam'ın olmadığı ülkelerde, tecavüz ve şiddet olayları daha düşük seviyede. Ayrıca yine Siyasal İslam'ın olmadığı ülkelerde, eğitim seviyesi daha yüksek seviyede. Eğitim olarak, cinsel eğitim vermekten de kaçınmıyorlar.

Siyasal İslam olmasaydı, eğitim daha kapsamlı olurdu. Oluşacak kültürel gelişmeler, tecavüze ve şiddete engel olurdu.
 
Git bak bakayım ateis veya deist olan kişilerin yüzde kaçı çocuk sahibi.Zaten kendini Avrupa ile kıyaslar isen anlarsın.
Ateist olup çocuk sahibi olamama nedeni ne ureyemiyorlar mi bunun dışı bizim ülkede çoğunlukla çakma müslüman zaten bi kaç tane dangalagin yaptığını genele vuramazsin.Ki Türkiye kız işlerinde Avrupa ya kıyasla aşırı kotu değil mesut tv dışı kanallar izlersen anlarsın dediğimi.
 
Hristiyanlık içi boşaltılmış bir din ona heves sarmayın. Nasıl İslam'da padişahlar cariyeleri kapıyorsa Hristiyanlıkta da papalar rahibeleri kapıyor değişen bir durum olmaz yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı