6000-7000 TL telefon önerisi

Bütçe
6000-7000

necdett

Femtopat
Katılım
10 Ağustos 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bu fiyat aralığını maalesef aşamıyorum. Herhangi bir marka takıntım yok. Telefonu kullanım amacım oyun kesinlikle değil. Arayüz ve sosyal medya performansı arıyorum elbette. Oyunlarla aram pek yok oynamam :) Ama en az 90 Hz bir ekran tazeleme hızı arıyorum. Önem verdiğim hususlar ekran, arayüz ve genel performans ( oyun dışı ), batarya performansı ( fena olmasa yeter), jag girişi :) ve kameranın üzmemesi... Eğer ki mantıklıysa bu fiyat aralığında 2.el IPhone'da alabilirim. Ancak 2. el olarak Android düşünmüyorum. Android alacaksam sıfır alırım. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Bütçe artabilirse M52'ye bakabilirsin.
 
Bütçe artabilirse M52'ye bakabilirsin.

Önerilerin için teşekkür ederim A33 düşünüyordum ancak kulaklık girişi olmayışı ve kutusundan adaptör çıkmaması engel olmakta şu an bana. M52 tarafında ise 7000 TL'lik bütçemi aşamıyorum :(
 
@necdett 25W orijinal adaptör fazla pahalı değil zaten, ama jak girişi dediğiniz gibi maalesef yok.

Maalesef benim için önemli bir husus ama eğer ki kullanım amacıma uygun başka bir alternatif önerilemezse mecburen ona yönelmek son çıkış kapım.
 
@BERWAR Kablolu kulaklık kullanmayı seviyorum A33 modelinde jak girişi yok sorunum bu. Ayrıca iPhone modellerinde de bildiğim kadarıyla jak girişi yok. O yüzden bu fiyat aralıgında başka bir alternatifim yoksa kablolu kulaklıktan vazgeçip bu 2 model arasında tercih yapacağım danıştığım konu bu.

@BERWAR iPhone SE (2020) 2. el almak A33 sıfır almaktan mantıklı mıdır peki? ( Darladığım için affedersin çevremde bu işlerden anlayan kimse yok :) )

@BERWAR Yani aslına bakarsan SE 2020 6.5 civarı , X 7-7.5 civarı , XS 8 civarı , A33 6900 fiyatında olmasını göz önüne alırsak ne yapmalıyım sence dost ?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı