S3 Mini'ye ROM atarken "USB aygıtı tanımlama isteği başarısız "hatası

rumee priww

Yoctopat
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum Samsung Galaxy s III mini iOS ROM kurarken onu boota bastım, sonra yeniden başlattım açılmadı download moduna alıp bilgisayara taktım Odin'i açtım ama okumuyor. USB aygıtı tanımlama isteği başarısız diyor nasıl düzelteceğim?

1660285372513.png
 
Telefonum Samsung Galaxy s III mini iOS ROM kurarken onu boota bastım, sonra yeniden başlattım açılmadı download moduna alıp bilgisayara taktım Odin'i açtım ama okumuyor. USB aygıtı tanımlama isteği başarısız diyor nasıl düzelteceğim?

Eki Görüntüle 1482918

USB sürücülerini kurdun mu telefonun?
 
Sen direk yazılımı çökertmişsin yanlış bir yerlere tıklamışsın veya aynı modelin yazılımını yüklememişsin. Sanırım önce Samung Galaxy S 3 logosu geliyor sonra tepki yok. Önce telefon kapalı olduğundan emin ol ve ses kısma ana ekran tuşu ve güç tuşuna bas. Karşına odin modu gelicektir. Sana bir link atacağım bu link senin telefonunun orijinal sürümü yani stock rom denir eski sürümün. Vereceğim linki indiriyorsun sonra odin 3.07 indiriyosun onunda linkini atıcağım ben sana, indirdikten sonra odin moduna girmiştik hatırlıyorsan telefonu. Ses açma tuşuna birdaha basacaksın ses kısmına basarsan telefon kendini resetler ve artık download modundayız. Bastıktan sonra telefon download moduna gircektir. Telefonu USB yardımıyla bilgisayara bağla ve önüne gelen uyarılara evet de odin e gir üstteki bikaç kutucukta mavi(yeşil de olabilir) bir kutucuk yanacak eğer yandıysa sıkıntı yok ama bu işlemi download modunda yapman lazım ki algılasın. Sonra orada PDA yazan yere tıklıyorsun ve benim sana attığım linkten indirdiğin dosyayı bulup tıklayıp aç diyorsun aç dedikten sonra biraz donabilir uygulama yanıt vermeyebilir sakin ol o kendine gelecek start tuşuna basıyorsun ve biraz bekliyorsun bu zaman alacak ve işlem tamam bekledikten sonra (baya bekliceksin yanıt vermiyo falan diyebilir sakın birşeylere elleme) telefon kendini yeniden başlatacak kurtuldun

I8190XXAMA4_I8190QJVAMB2.zip Galaxy S3 Mini stock rom)
odin3_v3.07 3.07)

Yardımcı olduysam ne mutlu
 
Sen direk yazılımı çökertmişsin yanlış bir yerlere tıklamışsın veya aynı modelin yazılımını yüklememişsin. Sanırım önce samung Galaxy s 3 logosu geliyor sonra tepki yok. Önce telefon kapalı olduğundan emin ol ve ses kısma ana ekran tuşu ve güç tuşuna bas. Karşına Odin modu gelecektir. Sana bir link atacağım bu link senin telefonunun orijinal sürümü yani stock ROM denir eski sürümün. Vereceğim linki indiriyorsun sonra Odin 3.07 indiriyosun onunda linkini atacağım ben sana, indirdikten sonra Odin moduna girmiştik hatırlıyorsan telefonu. Ses açma tuşuna bir daha basacaksın ses kısmına basarsan telefon kendini resetler ve artık download modundayız. Bastıktan sonra telefon download moduna gircektir. Telefonu USB yardımıyla bilgisayara bağla ve önüne gelen uyarılara evet de Odin'e gir üstteki birkaç kutucukta mavi(yeşil de olabilir) bir kutucuk yanacak eğer yandıysa sıkıntı yok ama bu işlemi download modunda yapman lazım ki algılasın. Sonra orada pda yazan yere tıklıyorsun ve benim sana attığım linkten indirdiğin dosyayı bulup tıklayıp aç diyorsun aç dedikten sonra biraz donabilir uygulama yanıt vermeyebilir sakin ol o kendine gelecek start tuşuna basıyorsun ve biraz bekliyorsun bu zaman alacak ve işlem tamam bekledikten sonra (bayağı bekliceksin yanıt vermiyor falan diyebilir sakın bir şeylere elleme) telefon kendini yeniden başlatacak kurtuldun.

I8190XXAMA4_I8190QJVAMB2.zip Galaxy S3 mini stock ROM)
odin3_v3.07 3.07)

Yardımcı olduysam ne mutlu.

Çok teşekkür ederim efendim iyi ki varsınız ♥.
 

Geri
Yukarı