Rehber Xbox aldıktan sonra yapılması önerilen şeyler

Çok iyi bir çalışma teşekkürler hocam.

Sağ olun ne demek.

Xbox FPS ile ilgili bir şey yazmışsın o nedir?

FPS geçen yerlerin açıklamaları şöyledir:

Değişken yenileme hızına izin ver, oyun oynarken oyunlarda FPS düşmesi yaşandığında oyun hata vermek yerine FPS düşürür.

Konsollar bildiğiniz gibi çok az FPS düşmesi yaşıyor. Yine de bazı oyuncular FPS düşmesi istemiyor. Bu sebeple de Microsoft bu konsollara FPS düşmesi yaşanınca oyunu kapatma ayarı koymuş.

Ycc 4:4:2'ye izin ver, bu seçenek ycc 4:4:2 sıkıştırmasına izin vererek 4K TV'lerde HDMI 2.1 altı kablolarda bile 4K 120FPS veri aktarımına izin verir.

Video sıkıştırma ile ilgilidir. Kısacası televizyonunuz 4K'da görüntü vermiyorsa açmayı deneyebilirsiniz.
 
Hocam bu arada bende Xbox One fat var ve TV 4K ve bayağı büyük oda kasmaya etkenmi arada.

Televizyonun ne kadar büyük olduğu performansı etkilemez. Hatta konsollarda hiçbir şey performansı etkilemez. Vaad edilen ne ise (900p ya da 1080p'de 30FPS) onu alırsınız. Günümüz oyunları için bence Xbox One yeterli bir konsol değil hele ki 4K ve büyük televizyonu olanlar için.
 
Televizyonun ne kadar büyük olduğu performansı etkilemez. Hatta konsollarda hiçbir şey performansı etkilemez. Vadedilen ne ise (900p ya da 1080P'de 30FPS) onu alırsınız. Günümüz oyunları için bence Xbox One yeterli bir konsol değil hele ki 4K ve büyük televizyonu olanlar için.

Anladım hocam da Dying Light 2 falan kasmadan oynatıyor. Nasıl yeterli değil onu anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı