Anonymous Çeviri sosyal medya uygulamalarıma sızıp küfürlü mesaj göndermeye çalıştı

Büyük ihtimal kendisi crack oyun yükledi bunlar ondan oldu. Sonra gitti çeviriyi indirdi. Oyunu başlattı crack oyun virüsü çalıştırdı ki ben böyle hacklendiğini dahi zannetmiyorum. Hadi oldu diyelim böyle oldu. Arkadaş da olayları çeviriye bağladı.
Ben hiçbir şey olmadığını ve tamamen uydurma bir hikaye olduğunu düşünüyorum.
 
Durduk yere neden yapsın ki? Bir çeviri sitesi ile ne derdi olabilir. Bence de üstteki arkadaş haklı oyunu çalıştırmadan yamayı indirdi indirdiği crack oyundan da virüs girdi.
Söylediklerinin hiçbirine kanıt sunmuyor. Gerçek olması için hiçbir sebep yok.

Durduk yere insanların neler yaptığını bilsen şaşarsın.
 
Konu şuna benziyor, birinin cüzdanı kayboluyor ve en son sizle oturduğu için cüzdanım çalındı yanımdada en son sen vardın sen çaldına geliyor. Konuyu açan arkadaşın hacklenme olayı doğru olsa bile bunu direk anonymous çeviri grubuna suç atarak yapıyor. Buna kanıt gösterdiği tek şey ise oranın uygulamasını kullanmak. Uygulama zaten açık ve ortada, bilgisayarını ele geçirecek bir durumu varsa çok rahat şekilde incelenir.
 
@Heunzey işte kanıt olmadan arkadaşı savunan olmuş. Ortada kanıt yokken neden inanalım ki?
Hocam kimse zaten böyle birşeye inanmasın. İspatlanmadığı sürece hiçbirşey gerçek değildir. Bu konuda haklısınız zaten. Ancak anonymous çeviri de biraz korkutması yeterdi. Yok savcılık bilmem ne birşey olacağını zannediyor musunuz gerçekten ? :D
 
Elinde kanıt olmadığı için davadan korktu. @Anonymous Çeviri'yi de ilk kez gördüm, ne olup olmadıklarını bilemiyorum. Net bir yorum yapmam doğru olmaz da gördüğüm kadarıyla bu işten para kazanıyorlar. Kullanıcılarına virüs atacaklarını sanmıyorum, mantıklı gelmiyor ve tescilli de marka ismi muhtemelen. Elde kanıt olmadan marka kötülemek suçtur, iftira suçunu oluşturur. Şu an dava etse Anonymous Çeviri haklı çıkar. Adamlar kaynak kodlarına falan da bakabiliriz diyor, demek ki virüs atma gibi bir amaçları yok.
TCK inceleyebilirsiniz, üstte de @Anonymous Çeviri belirtmis zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı