Gereksiz ünlü kişiler

konu başlığı gereksiz ünlü kişiler 🤔

Zaten Tiktok'ta arkadaşın dediği gibi ünlü olanları çok var. Genellikle saçları pembe veya kırmızı oluyor. Obez oluyorlar genelde. Tamam bunda bir sorun yok ama obezite hastalıktır deyince üstümüze saldırtıyorlar takipçilerini :D. Yok çok güzelsin canım, süper görünüyorsun vesaire. Ortalamanın 1-2 kilo üstünde olunca hemen huysuzlanıyorum, bunlar nasıl bu kilodan rahatsız olmuyor anlamış değilim. Kilo fazla olunca güzel falan olunmuyor kimse kendini kandırmasın. Eskiden hiç dikkat etmezdim, artık yüzümün inceliğine bile dikkat ediyorum. Fit ve sağlıklı olmanın verdiği haz başka bir şeyde yok.
 
Sakin ol şampiyon. Aktrol sandın herhalde. Geyiğine yazdım.
Ama haklı bir yorum yine de. Ahaha.
Adamsın hocam, affet ama ismindeki kişiyi çıkaramadım, Google'dan bakacağım şimdi, muhafazakar bir Aktroll sandım, isminin büyük katkısı oldu bu fikrimde, ama dediğim gibi sadece Arapça olduğu için. 😅
 
Adamsın hocam, affet ama ismindeki kişiyi çıkaramadım, Google'dan bakacağım şimdi, muhafazakar bir aktroll sandım, isminin büyük katkısı oldu bu fikrimde, ama dediğim gibi sadece Arapça olduğu için. 😅
Hocam her muhafazakar öyle değil. Burada bir akrabam var. Muhafazakar. Tam baştaki malum kişinin zıt bir kişi. Ahaha.

İsmimdeki alim çok büyük bir alim. Diğer adı da İmam-ı Azam. En büyük imam demek.
Hanefi mezhebinin temeli ona dayanır. Düşün. bin yıldan fazladır popüler bir mezhep.
Şafii mezhebinin imamı hepimizin hocası mı ne diyordu.
Şafii mezhebinde bir olaya fetva vermek için mi önce gerçekleşmiş olması gerekiyor.
Mesela adam soruyor şöyle olursa n'olur diye. Olursa gel diyorlar. Ama İmam-ı Azam bunlara da çözüm buluyor. %60 hanefilerden oluşuyor.
Düşün. Bin seneden fazla bir zaman...
 
Hocam kabul edelim adam çok iyi bir politikacı. Farklı bir kişinin bu ekonomiyle iktidarda olacağını sanmıyorum. Adam 21 senedir iktidarda, ekonomik kriz olmasına rağmen hala oyu çok yüksek seviyede.
İyi falan değil, bol bol yenilir yutulur seviyede yalan söylüyor bizim millette afiyetle yiyor.
 
Hocam kabul edelim adam çok iyi bir politikacı. Farklı bir kişinin bu ekonomiyle iktidarda olacağını sanmıyorum. Adam 21 senedir iktidarda, ekonomik kriz olmasına rağmen hala oyu çok yüksek seviyede.
Çok iyi bir politikacı demek başka, çok iyi bir koyun güden çoban demek başka. Son cümleniz de bizim milletin aptallığı ve din sömürüsünün sonucudur, nokta.
 
İyi falan değil, bol bol yenilir yutulur seviyede yalan söylüyor bizim millette afiyetle yiyor.

Zaten olay o. Bu halde bile o kadar oy alıyor, insanlar inanıyorsa başarılıdır. Yanlış anlamayın AKP'li değilim ama kimse bu kadar oy toplayamaz. Dün televizyonda konuşması denk geldi, millet ölümüne aşık adama. Nasıl başarıyor anlamış değilim.
 
Sizce gereksiz ünlü olan kişiler kim?
Bence birinci "Altın çocuk" isimli kişi.

Altın çocuk o kadar abartıldı ki bu sosyal medyanın nasıl bir yer olduğunu aklı başında insanlar bir kez daha gördü. Bu çocuk gibiler yüzünden ülke bu halde. Bu çocuğu ünlü YouTube ve Twitch kanalları yayınlarına alıyor kimisi de yatlarda gezdiriyor. Anasının babasının sandığından çaldığı silahlarla fotoğraf çekinip adam oldum sanıyor daha 9 yaşında. Bir yayında sigara da içiyordu sanırsam. Ergenlik çok zor şey en kötüsü de bu çocuk ileride hiçbir şey olamayacak.
 

Geri
Yukarı