Trabzonspor-Kopenhag maçı nasıl biter?

Son düzenleme:
İkinci yarı değişiklik ilk yarı ilk 11 ile başlasaydı TS maçı kazanıp evine dönerdi. Kopenhag ilk golü yiyince panikleyen hata yapan takım, maalesef hoca yanlış kadro tercihi ilk yarı korkak futboluyla Kopenhag elinde idi. Bakasetas, Ömür çıkınca oynamaya başladı, orta sahada tek oynadı, sağ kanat rezillik ilk 11'e alınmaz adam ligde bile iş yapamıyor. Haftaya maçta değişiklik yaptığı ilk 11 bile çıkarsa ve Trabzonspor taraftarı hakemi rakibi etki altına alırsa geçebileceğini düşünüyorum. Hoca inadıyla yine ilk yarı benzer kadro zorunluluğu yaparsa geçmiş olsun. Kopenhag golü yiyince saçmaladı hep taca falan atıyor zamana oynuyorlardı oyunu değişmişti. :D

Bu arada Bakasetas ve Abdüş ikilisi ve sağ kanatta Kouassi görünce yenileceğiz işimiz zor dedim. Kouassi göndermekte istemiyor hoca, Kouassi 2. lig topçusu ve takım 2,3 gol atınca alternatif olarak oyuna alınabilir böyle ciddi sert maçlarda bunu oynatmak nedir. Uğurcan'ın maçlarıydı o da bugün vasatın üstündeydi. Takım iyi oynamadığı için yenilse bile üzülmeye gerek yok, ders alınıp haftaya odaklanıp takımın sakin olması lazım.
 
Son düzenleme:
İkinci yarı değişiklik ilk yarı ilk 11 ile başlasaydı TS maçı kazanıp evine dönerdi. Kopenhag ilk golü yiyince panikleyen hata yapan takım, maalesef hoca yanlış kadro tercihi ilk yarı korkak futboluyla kopenhag elinde idi. Bakasetas, ömür çıkınca oynamaya başladı, orta sahada tek oynadı, sağ kanat rezillik ilk 11'e alınmaz adam ligde bile iş yapamıyor. Haftaya maçta değişiklik yaptığı ilk 11 bile çıkarsa ve Trabzonspor taraftarı hakemi rakibi etki altına alırsa geçebileceğini düşünüyorum. Hoca inadıyla yine ilk yarı benzer kadro zorunluluğu yaparsa geçmiş olsun. Kopenhag golü yiyince saçmaladı hep taca falan atıyor zamana oynuyorlardı oyunu değişmişti. :D

Kadroda acil değişiklik yapılması gerekiyor.
 
Kadroda acil değişiklik yapılması gerekiyor.
Takımın net forvete ihtiyacı var. Cornelius ve Djaniny birbirine yakın seviyelerde bu ikilide yarışan veya daha üst oyuncu gerek. Böyle sıkışan maçlarda çözen net golcü lazım. Orta saha 6 numara ayakları iyi olan biri olsa güçlenirse daha iyi olur. Orta saha güçlü olsaydı Kopenhag rahat kaybederdi. Orta saha üstünlüğü kuran takımlara karşı zayıf kalıyorlar.
 
Takımın net forvete ihtiyacı var. Cornelius ve djaniny birbirine yakın seviyelerde bu ikilide yarışan veya daha üst oyuncu gerek. Böyle sıkışan maçlarda çözen net golcü lazım. Orta saha 6 numara ayakları iyi olan biri olsa güçlenirse daha iyi olur. Orta saha güçlü olsaydı kopenhag rahat kaybederdi. Orta saha üstünlüğü kuran takımlara karşı zayıf kalıyorlar.

Maalesef orta sahanın kolu gitti. Belki sadece orta sahamız iyi olsa bile kazanırdık. Bir sonraki maç çok zorlanacağımız kesin.
 
Maalesef orta sahanın kolu gitti. Belki sadece orta sahamız iyi olsa bile kazanırdık. Bir sonraki maç çok zorlanacağımız kesin.
Vallaha bizim taraftarlar Kopenhag gibi ateşli olamayacak, çekirdek yiyenler çok oturup dizi gibi izleyen çok. Kopenhag anonsçu bile susmadı. Orta saha göz göre 1 yıldır olamayan şeye hoca niye âmin derki? Sağ kanatta Kouassi olmadığını geçen haftada gördük Visca'ın tırnağı olamaz ne adam geçebiliyor nede öne pas verebiliyor hiçbir katkısı yok orası onla hepten tıkandı gitti kullanamadık boş yere 45 dk harcandı. Djaniny girdi ancak kanatlardan falan içeri girilmeye başladık, orta saha saçmalığı düzelince ve yeni profesyonel stoperle takım oyunu değişti artık biz baskı kurmaya gol arayışına girdik onlarda şaşırıp kaldı toplar taca falan sallamaları ve zaman geçirmeleri ayrı komik oldu.
 

Geri
Yukarı