etol4040
Hectopat
- Katılım
- 10 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 943
- Çözümler
- 6
Evet ama 15 yaşında "ya abi kuran bence feyk sjsjsjsj" demek... Ben, o yaşlarda böyle saçmalamayacak kadar cahil değildim.
İstiyorsan git yeniden Kur'an'a küfür ettiği videoyu izle.
Evet ama 15 yaşında "ya abi kuran bence feyk sjsjsjsj" demek... Ben, o yaşlarda böyle saçmalamayacak kadar cahil değildim.
Türkçe takıncılı tıtto.YouTube'da 7-8 yaşında ki çocuklar video çekip TTO ya sövüyorlar ya da tehdit ediyorlardı, olay o kadar saçma bir hal almıştı yani. YouTube Türkiye için bir devrin sonuydu.
Aynı Türk magazin kanalları gibi anlatıyor olayı, her izlediğimde gülüyorum.
Tam olarak neyin kalıtsalıdır din? Kalıtsal olgu diye bir şey yok da o yüzden sordum.
Keşke Charmquell ve Yuukrp adlı arkadaşların videolarını izleseymişsiniz. Ama anlaşılan artık techopat sadece mesaj kasmaya çalışan kişilerden olmuş resmen.Bir Minecraft içerik üreticisinin bilmem kaç yıl önce söylediği şeyi neden düşünme gereği duyuyoruz, sövüyorsa sövsün pek de umurumda değil. Bunu düşünüyorum. Siz de kafa yormayın, yazmaya değmez.
Yapamaz, hakim bunu duysa asıl cezayı ender alır. Ne kadar laik bir ülkede yaşasak da durum bu.Hatta Ender, Anıl Aga'ya veya Ahmet Aga'ya özel hayatın gizliliğini ifşa ettiği için dava açamaz mı? Sonuçta, Ender bunları duyanların sadece ordaki arkadaşlarının olduğunu varsayarak söyledi çünkü özel bir konuşma herkes tarafından bilinmez. Yanlış mıyım?
Ender Kuran'a küfür etmedi ki, sadece sahte olduğunu düşündüğünü söyledi. Üstelik ne söylenirse söylensin, özel bir konuşma ifşa edilmemeli.Yapamaz, hakim bunu duysa asıl cezayı ender alır. Ne kadar laik bir ülkede yaşasak da durum bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.