- Katılım
- 6 Mart 2015
- Mesajlar
- 1.195
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat islemciden kisma yapmak istemiyorum. Teknobiyotikden daha uygun ve iyi performanslı anakart tavsiyesi bekliyorum.Son olarak kasayı bununla degistim sistem icin yeterli olur mu.
Kasa :Dark Ninja 600W USB 3.0 Kart Okuyuculu 3 Fanlı Pencereli Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası
Kasanın güç kaynağında sertifika yok. Benin ekran kartı uzerindeki guc girisleri icin pini var mi bilmiyorum.Anlayan arkadaslar ozelliklerinden bakip soyleyebilir mi.
Teknobiyotik'den kendi toplamış olduğun sistemi al. Yalnızca Kasayı Zalman Z3 PLUS ile değiştir. PSU dursun. Ram'i de 2133Mhz olanından seç. Yüksek frekans Ram alsan bile 2133Mhz hızında çalışacak çünkü Anakartın desteklediği maksimum bellek frekansı 2133Mhz. Onun haricinde herşey kalsın. Kendi topladığın sistem gayet iyi. Sana son tavsiyem budur.