Darling in the Franxx 2. sezon 9 yıl sonra mı geliyor?

Yok öyle dünya. Son yılların en iğrenç hikayesi ile potansiyeli yüksek olan animeyi çöp ettiler. Bitti gitti işte. Franx çöp olarak aklımda kalacak.

Bende bir yandan öyle düşünüyom ama çıkmasınıda bir yandan istiyorum animeyi devam etirselerdi belke çok güzel şeyler olabilir izlediğim en iyi enimelerden biriydi cıkmaısı bayağı isitiyom olm rüyalarıma gircek ik izlediğim de çok beğendim 5 6 defa bitirdim bazen da hala zevk alıyorum izlerken bilmiyorum bende çok takmış olablirim
 
Ortada ne Zero Two kaldı, ne Hiro kaldı. 2. sezonun çıkmasının ne anlamı var ki? Hikaye bitti zaten.
aslında Hiro ve zero two yılar sonra dogdugu icin ichigo falan öldü O yuzden hiro ve zero two tekrar karsilasip mesale bisi olupta boynuzlari tekrar çıkar ve ichigoyu falan herkesi hatirlayip geri getirmeye çalışsalar yeni bi sezon cikabilir bu hikayeden ben cok soyut anlatim biraz daha bisi ekleyip kafanizda netlestirirsiniz
 
Aslında hiro ve Zero two yılar sonra dogdugu icin ichigo falan öldü o yuzden hiro ve Zero two tekrar karsilasip mesale bir şey olupta boynuzlari tekrar çıkar ve ichigoyu falan herkesi hatirlayip geri getirmeye çalışsalar yeni bir sezon cikabilir bu hikayeden ben cok soyut anlatim biraz daha bir şey ekleyip kafanizda netlestirirsiniz.

Hiro ile Zero two ölmemiş olsa ve arkadaşları büyümeden önce onları kurtarsa 18 yaşlarına gelseler dünya gelmişse sonra insanlık dengi bozulsa koloniler halinde yaşasa falan filan ama ben hiç büyümelerini istemiyorum.
 
Çünkü bu kadar fazla takip edeni seveni var.

Bir anime serisinin seveni çok diye yeni sezon getireceklerini beklemeyin. Bu hemen hemen tüm romantizm animelerinde yaşanan bir şey. Seveni ve takipçisi çok olmasına rağmen hepsi yeni bir sezon yapmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı