Elektronik ASUS ROG Gladius II Wireless - 610 TL

Hocam bende de impact ıı var. Sağ tık çok hassas geliyor bana. Bazen istemsiz tıklıyorum. Bunu ayarlamanın bir yolu var mı?
Bende böyle bir durum yok. Daha önce de impact 1 kullandım 3 sene. Hep Asustan gittim oldukça sağlam ürünleri var. Siz garantisi varsa gönderin bence.
 
Belki itiraz edenler olacaktır, doğru olduğunu da savunmuyorum, ben tercihimi G305'ten yana kullandım. Forumda asusun 1ms desteklemediği ve 12ms olduğu (ürün açıklamasında ve sitesinde 1ms yazıyor ancak yazılımında 12ms seçeneği varmış), yazılımının sorunlu olduğu, tekerleğinin çabuk bozulduğu, ağır olduğu gibi birçok eleştiri vardı. G305 için de kötü yorum yapanlar var ancak çok az sayıda. Yanlış ya da doğru bilemem ama ben G305'i tercih ettim. Umarım pişman olmam
 
Belki itiraz edenler olacaktır, doğru olduğunu da savunmuyorum, ben tercihimi G305'ten yana kullandım. Forumda ASUS'un 1ms desteklemediği ve 12ms olduğu (ürün açıklamasında ve sitesinde 1ms yazıyor ancak yazılımında 12ms seçeneği varmış), yazılımının sorunlu olduğu, tekerleğinin çabuk bozulduğu, ağır olduğu gibi birçok eleştiri vardı. G305 için de kötü yorum yapanlar var ancak çok az sayıda. Yanlış ya da doğru bilemem ama ben G305'i tercih ettim. Umarım pişman olmam.

Logitech çok daha kaliteli hocam hem kullanış olarak hem uygulama olarak.
 

Geri
Yukarı