HP Omen 17-CK1011NT 6H6S8EA alınır mı?

Yazılım konusundaki sıkıntısı nedir? Bence alınabilecek bir laptop.

Bir YouTube videosunda kişi Windows 10Pro kurdu fakat sadece Windows 11 kurula biliyormuş ve Windows 11 kurdu fakat ne klavye RGB'si veya fan hızları 50 derceyken boşta çok yüksek bir şekilde ses yaparak dönüyordu ve program güncellense bile yine güncelle diyordu ve çoğu şeyi ayarlayamıyordu.

Cihaz yeni cıktı, eski videolarımı izlediniz 50 tane? Yazılım derken.

Yok o lafın gelişi ya 2-3 izledim ve 1. videosunda kişi Windows 10Pro kurdu fakat sadece Windows 11 kurula biliyormuş ve Windows 11 kurdu fakat ne klavye RGB'si veya fan hızları 50 derceyken boşta çok yüksek bir şekilde ses yaparak dönüyordu ve program güncellense bile yine güncelle diyordu ve çoğu şeyi ayarlayamıyordu. 2. videodada çok üstünde durmamış ama aygıt yöneticisinde ekran kartı işlemci gözükmüyor demişti sonradan düzeldi dedi geçti ama bir şüphe düştü.
 
@585771 Omen 15 kullanıyorum. Windows 10 kurulu be dediğiniz hiçbir sıkıntıyı yaşamadım, yabancı kaynaklar da dahil yaşayanı duymadım. İzlediğiniz videodaki ürün arızalı olabilir, kullanıcı sürücü kurmada tecrübesiz olabilir, Omen sattırmamak için kasıtlı bile yapılmış olabilir.

Merak etmeyin, yazılım sorunu yaşamazsınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
 
Cihazida sorunlu olabilir, forumdan alan biride inceleme yapmisti Omen 16) hakkında ve böyle bir sorun yoktu, Omen 17'nin incelemesine bakacaksaniz doğru düzgün Çinli abilerimizde var, İngilizceniz varsa altyaziyla izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı