Türk oyuncu kitlesinin çok kötü düzeyde olması

Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk oyuncu kitlesi resmen yerlerde kötü oyunları oynayıp onları ölümüne savunuyorlar sevdigi oyunu kötüleyince sanki abisini dövmüşüz gibi tavırlara giriyorlar bu şekilde giderse ülke ne oyun acısından gelişir ne de bir yerlere gelir misal cok kötü bir Türk oyunu cıkıyor ama herkes destekleyin abi diyor her kötüyü desteklersen ortama vasat altı ürünler cıkar millet kötü oyun yapayım zaten alıcısı olur kafasından cıkmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef Türk oyuncu kitlesi o kadar toxic bir kitleki... Özellikle Valorant, Lol gibi oyunlarda yaş skalası düştüğü için toxiclik daha çok artıyor. Valorant'ın EU server'ında Türk oyuncularının adı çıkmış, bütün Avrupa küfürlerimizi ezbere biliyor ve Türk olduğunu anladığı an bütün değerlerinle dalga geçmeye başlıyorlar çünkü daha önce ki maçlarının hepsinde en ufak bir hatasında Türkler ona ana, bacı, din, dil demeden bütün değerlerine sövdüğü için adamlarda haklı olarak bütün Türklere ön yargı oluşuyor.
 
Valorant fanboyları bunu kabul etmese bile Minecraft'ın nasıl Google Play'de saçma sapan çakma oyunları varsa Valorant'ta tam anlamıyla FPS türü için bu görevi görüyor. Haritalar, silahlar ve çoğu özellik CS:GO'dan alıntılanmamış, direkt olarak çalınmış ve texture'ları değiştirilmiş. Steam'de konumumu artık Türkiye olarak kullanamıyorum bende kullanmak isterim tabii ki ama ülkemizdeki insanların zihni çöplük olduğu için aynı kefeye koyuyorlar. Son zamanda yabancılarla konuşurken nereli olduğumu sorduklarında cevap vermiyorum ve bir şekilde geçiştiriyorum. Bu ülkenin driver'ı falan yok mu ya? Technopat'ın olmazsa olmaz cevabı Driver'ları güncelleyin, güncelleyelim belki düzeliriz. :D
 
Valorant fanboyları bunu kabul etmese bile Minecraft'ın nasıl Google Play'de saçma sapan çakma oyunları varsa Valorant'ta tam anlamıyla FPS türü için bu görevi görüyor. Haritalar, silahlar ve çoğu özellik CS:GO'dan alıntılanmamış, direkt olarak çalınmış ve Texture'ları değiştirilmiş. Steam'de konumumu artık Türkiye olarak kullanamıyorum bende kullanmak isterim tabii ki ama ülkemizdeki insanların zihni çöplük olduğu için aynı kefeye koyuyorlar. Son zamanda yabancılarla konuşurken nereli olduğumu sorduklarında cevap vermiyorum ve bir şekilde geçiştiriyorum. Bu ülkenin Driver'ı falan yok mu ya? Technopat'ın olmazsa olmaz cevabı Driver'ları güncelleyin, güncelleyelim belki düzeliriz. :D

Hocam ben de CS:GO'yu daha çok seven biri olarak yazıyorum ama Valorant'ın CS:GO'dan çalıntı olduğunu düşünmüyorum. Haritalar çok farklı, silahlar ise CS:GO'daki silahlar zaten dünya üzerinde bilinen kullanılan silahlar, Valorant'ta ise kendi uydurdukları silahlar ve iki oyunun sprey patternerli çok farklı. Valorant'ı öne çıkaran şey ise skiller ile farklı bir taktiksel oynayış sunması ama herkese hitap etmiyor bu skill olayı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı