Valorant ve yayın için 7000 serisi almak mantıklı olur mu?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
1.180
Çözümler
4
Selam, yeni çıkan 7000 serisi oyun(Valorant) için alınır mı? Biliyorum Valorant için fazla olur ama biraz da ileriye dönük olmasını istiyorum. Toplam bilgisayar için bütçem 35.000TL. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? @messinicocugu
 
Son düzenleme:
Selam, yeni çıkan 7000 serisi oyun(Valorant) için alınır mı? Biliyorum Valorant için fazla olur ama biraz da ileriye dönük olmasını istiyorum. Toplam bilgisayar için bütçem 35.000TL. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben yeni nesil işlemcileri beğenmedim şahsen. Ama senin hoşuna gittiyse alabilirsin. Ben senin yerinde olsam 5800x3d sistem dizerim.
 
İzledim. Arkadaş Valorant için sormuş. 5800x3D Valorant'ta 7. nesil işlemcilerden önbellek sayesinde daha iyi.
Ayrıca ekleyeyim 7. nesil işlemciler, renderda ya da tüm çekirdekler yüke girdiğinde aşırı ısınıyor.

Eğer sadece Valorant oynayacaksa haklısınız ama bütçe yüksek tutulmuş dikkatinizi çekerim ısınma konusunda haklısınız ama AMD ilerleyen zamanlarda bunu düzeltir diye düşünüyorum.
 
Eğer sadece Valorant oynayacaksa haklısınız ama bütçe yüksek tutulmuş dikkatinizi çekerim ısınma konusunda haklısınız ama AMD ilerleyen zamanlarda bunu düzeltir diye düşünüyorum.
Hocam aslında ben, yeni çıkan bir şeyin direk alınmaması taraftarıyım. 5800x3D sadece valorant değil çoğu oyunda gayet iyi. Ben şahsen 5800x3D tercih ederdim
 
7000 serisi mantıklı ama biraz bekle o işlemcilerle Valorant testleri gelsin. Belki ekran kartı olmadan bile yüksek FPS veriyordur. Hepsi APU ekran kartına sahip.
 
Hocam aslında ben, yeni çıkan bir şeyin direk alınmaması taraftarıyım. 5800x3D sadece Valorant değil çoğu oyunda gayet iyi. Ben şahsen 5800x3D tercih ederdim.

Sizin fikriniz saygı duyarım hocam ama zaten driverlar hızlı bir şekilde AMD tarafinda piyasaya surulecektir diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı